X-Faktor Bozsek Márk Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán maga Bozsek Márk lepődött meg a legjobban azon, hogy az X-Faktor vasárnapi élő show-jában nem kellett párbajoznia. A fiú a Life.hu-nak elárulta, ő maga is pontosan érezte, hogy legutóbbi produkciója az eddigeknél gyengébben sikerült.

Az a szóbeszéd, hogy a Barátok köztben szereplő Bozsek Márk előnyöket élvezhet az X-Faktorban már lerágott csont. Sőt, az énekes-gitáros fiú leszögezte, kifejezetten nem szeretné, ha sorozatbeli karaktere miatt bármiféle pluszszavazatot kapna.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Tudom, hogy sokan azt gondolják, a Barátok közt miatt biztos utam van itt is, de én nem szeretném, ha bárki is ezért voksolna rám, ha nem vagyok elég jó" - kezdte Márk. "Értékeltem szombaton mentorom, Geszti Péter őszinteségét, aki kimondta, nem énekeltem jól. Így volt, ezt már a produkcióm közben is éreztem. Eleve rossz az, ha az ember már a színpadon önfeledtség helyett azon agyal, hogy valami nem jó. Amikor bekerültem az élő show-ba, úgy voltam vele, lesz, ami lesz, jutok, ameddig jutok, de azt mindenképpen kitűztem célul, hogy legalább három-négy értékelhető produkciót letegyek az asztalra" - mesélte a fiú. "A Color-dal sajnos nem sikerült, túl sok volt az érzés bennem, ráadásul sem lelkileg, sem fizikailag nem voltam jól, az ájulás határán voltam egész szombaton este. Megvisel az élő adásokkal járó stressz, nem tagadom, ki szoktam borulni" - vallotta be Márk és hozzátette, a magyar nyelvű dalt fokozottan nehéz volt előadnia.

Geszti Péter nem tagadta, ő is számított arra, hogy a nézők Márkot küldik párbajozni a legutóbbi teljesítményét tekintve. "Adásban sem tagadtam, hogy elégedetlen voltam és csalódott, de azért, mert sokkal jobban is tud énekelni. Egy olyan örvénybe rántotta bele magát, amiből nem tudott kijönni. Ahogy egy héttel ezelőtt nagyon itt volt, most nem volt meg a színpadi jelenléte. Konkrétan zombi fejjel énekelt. Vele van a mentoráltjaim közül a legtöbb dolgom, egyszerűen el kell hinnie, hogy ezzel a kinézettel és hanggal sztáralkat és be kell jutnia az első háromba" - vélekedik a mentor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.