Összeszedtük a mentor legidétlenebb nevetéseit. Valószínűleg amikor nem tud semmi okos tanácsot mondani a versenyzőknek, hahotázással palástolja zavarát.

Az X-Faktor szombati élő show-jábantöbbször is hangos nevetésben tört ki Gabi. Először mentoráltját, Szabó Ádámot tisztelte meg azzal, hogy röhögéssel terelte el a figyelmet arról, amiért nem tudta jól felkészíteni a produkcióra. "Ádám, sok mindenben igazuk van a mentoroknak. A próbán jobban ment a közlés és megértem, hogy izgulsz, de úgy gondolom, vagy már annyira profi, hogy tudjuk majd ezt kezelni. Nagyon büszke vagyok rád és biztos, hogy mindenkinek tetszett" - mondta Gabi, majd mintha alulról csiklandoznák ugrálni és hahotázni kezdett.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
További fotókért kattints ide!

Majd Batánovics Lili következett. Gabi ismét elragadtatta magát: "Nagyon tetszett az előadás, dögös voltál, erőteljes volt, úgyhogy gratulálok. A végére nem kellett volna az a magas hang" - mondta Gabi, majd újra bevetette a műnevetést.
Krasznai Tünde és a Fat Phoenix furcsa duettszáma, mi tagadás, minket is nevetésre sarkallt. Az értékelésnél azonban Tóth Gabi egy hosszas röhögőgörcsnél többet nem tudott magából kiimádkozni. A nyerítésnél azért többet vártunk volna egy jól megfizetett mentortól.

Pucérkodás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-istenes-bence-meggondolatlan-igeretet-tett-a-fat-phoenixnek-az-xfaktorban.html Alföldi szerelmet vallott Danics Dóránakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-alfoldi-szerelmet-vallott-danics-doranak-az-rtl-klub-xfaktoraban.html "Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.html A világ legbizarrabb esküvői tortája (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131109-levagott-emberefejek-ime-a-vilag-legbizarrabb-eskuvoi-tortaja.html Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html