Tóth Gabi Batánovics Lili röhögés X-Faktor Szabó Ádám tanács nevetés Fat Phoenix zavar Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszedtük a mentor legidétlenebb nevetéseit. Valószínűleg amikor nem tud semmi okos tanácsot mondani a versenyzőknek, hahotázással palástolja zavarát.

Az X-Faktor szombati élő show-jábantöbbször is hangos nevetésben tört ki Gabi. Először mentoráltját, Szabó Ádámot tisztelte meg azzal, hogy röhögéssel terelte el a figyelmet arról, amiért nem tudta jól felkészíteni a produkcióra. "Ádám, sok mindenben igazuk van a mentoroknak. A próbán jobban ment a közlés és megértem, hogy izgulsz, de úgy gondolom, vagy már annyira profi, hogy tudjuk majd ezt kezelni. Nagyon büszke vagyok rád és biztos, hogy mindenkinek tetszett" - mondta Gabi, majd mintha alulról csiklandoznák ugrálni és hahotázni kezdett.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

További fotókért kattints ide!

Majd Batánovics Lili következett. Gabi ismét elragadtatta magát: "Nagyon tetszett az előadás, dögös voltál, erőteljes volt, úgyhogy gratulálok. A végére nem kellett volna az a magas hang" - mondta Gabi, majd újra bevetette a műnevetést.
Krasznai Tünde és a Fat Phoenix furcsa duettszáma, mi tagadás, minket is nevetésre sarkallt. Az értékelésnél azonban Tóth Gabi egy hosszas röhögőgörcsnél többet nem tudott magából kiimádkozni. A nyerítésnél azért többet vártunk volna egy jól megfizetett mentortól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.