Vörös Zoltán, azaz Hero a kezdetektől követi a tragédia következményeit, és akkor sokallt be, amikor Rezesovát házi őrizetbe helyezték. A férfi rapet írt a szlovák milliomosnőről.

"Hová, hová, Miss Rezesová? Az Isten majd ítél, nem is olyan soká" – rappeli Hero egyik dalában, amely futótűzként terjedt el a szlovák internetes portálokon.

A Blikk információi szerint a fiatal zenész azután énekelte meg Éva Rezesovát, hogy a bíróság novemberben házi őrizetbe helyezte a négy ember haláláért felelős milliomosnőt. Így Rezesová, ha csak pár napig is, de szűkös cellája helyett tágas luxusapartmanjában hajthatta álomra fejét. A legolvasottabb szlovák újságok és honlapjaik – mint például a cas.sk vagy a topky.sk – lefordították a szókimondó dalszöveget, a helyi Fun rádió pedig már hetek óta játssza a magyar rapper nótáját, amelyet a legnagyobb videomegosztó oldalon is több ezren töltöttek le.

"Ezzel a dallal nem az a célom, hogy pálcát törjek mások felett. Szerettem volna felhívni a figyelmet a szegények és gazdagok közötti bánásmód különbségeire. Az ittas vezetés és gyorshajtás kockázataira, négy ember felesleges halálára, és persze arra, hogy házi őrizetbe nem kerülhet akárki" - mondta el a napilapnak Hero, majd hozzátette: a tragédia óta figyeli a szlovák milliomosnak és az áldozatok családtagjainak sorsát. Dalában azt is odaveti, hogy a tárgyalásokon mindig csinosan megjelenő Rezesovánál mindössze egyetlenegyszer tört össze a mécses.