Több más újítás mellett - mint például a mobilapplikációs szavazás és az ökovilla - idén először nem lesz beszavazóshow a ValóVilágba. A csatorna ezúttal nem kérte a nézők segítségét, ők választották ki azokat, akik lehetőséget kapnak a játékra. Az első hat beköltöző már meg is van: Alexa, Aurelio, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza vasárnap este mutatkozik be. 

A Blikk összeszedte, nagyvonalakban mit kell tudni az első hat emberről, legalábbis mi az, amit első körben elárulnak magukról. A meglepetések azonban csak később várhatók, addig érjük be ennyivel.

Forrás: RTL II

VV Alexa (21) - Híres műsorvezető szeretne lenni, és úgy gondolja, a ValóVilág jó lehetőség arra, hogy elérje céljait. Emellett szeretné jobban megismerni önmagát, feszegetni kicsit a határait, legyőzni a félelmeit. Bevallása szerint bármire képes, hogy hazavihesse a fődíjat. Nagy hibájának tartja, hogy sokszor nagyszájú és hisztis, de bízik abban, hogy a villában hamar megtalálja majd a helyét.

VV Aurelio (22)  - Svájcban nevelkedett. Mottója szerint élete egy film, melynek minden egyes fázisa könyvbe illő, és azért jelentkezett a ValóVilágba, hogy ezt a képernyőn keresztül meg is mutathassa a nézőknek. A szex és a foci a két legfontosabb dolog az életében, állítja, maximum egy hétig bírja nő nélkül. Nagy vágya, hogy az előző széria dobogósával, Seherezádéval bújhasson egyszer ágyba, de talán majd az új játékosok között is talál kedvére valót.

VV Charlotte (26) - A csinos Charlotte aerobikedzőnek készül, de kacérkodik a színészi, illetve az énekesnői pályával is. Elsősorban azonban arra vágyik, hogy milliomos legyen, amire a ValóVilágnak köszönhetően most esélyt is kapott. Bevallása szerint semmi nem állhat az útjába, bármit megtesz azért, hogy ő nyerje majd meg a játékot. Korábban külföldön próbált szerencsét, Németországban élt egy ideig, de a ValóVilág hazavonzotta.

VV Iza (20) - Modellként dolgozik, de ennyivel nem elégszik meg, híres szupermodell szeretne lenni, ezért is jelentkezett a ValóVilágba. Csupán húszéves, de egész eddigi élete őrültség volt. Bevallása szerint olykor igen agresszív tud lenni, ráadásul elég hirtelen haragú, úgyhogy minden bizonnyal lesznek konfliktusai a villában. És ha ideges, még a hangja is irritálóra változik.

VV Simon (26) - Valószínűleg Simon lesz a villa csodabogara, hiszen annak ellenére vállalkozott a játékra, hogy fél az emberektől. Viszont a kinti dolgok elől tökéletes menedéket nyújt számára a ValóVilla. Bevallása szerint bárkivel képes kommunikálni, költőnek készül, de egyelőre még egyetemre jár. Idegesíti, ha valaki okosabb nála, játszani megy a villába, a győzelem érdekében nem fog finomkodni társaival.

VV Zsolt (21) - Igazi sportember, legnagyobb szenvedélye a boksz. A ValóVilágban kiugrási lehetőséget lát, és mivel imád szerepelni, a VV tökéletes alkalom arra, hogy összehozza a kellemeset a hasznossal. Makacsnak és szókimondónak tartja magát, kérdés, hogy ez előnyére vagy hátrányára válik-e a villában.

A ValóVilág első adása vasárnap lesz látható, az első hat beköltöző akkor ismerkedik meg egymással. Lehetséges, hogy máris tanúi lehetünk egy-egy konfliktusnak vagy romantikus pillanatnak, bár a nagy veszekedésekre és szerelmi drámákra néhány hetet még biztosan várni kell.