Ismerd meg az igazi húsvétot! Kulináris élvezetek és zeneünnep szombatra

Forrás: MTI -
zene húsvét 2014 pmsza húsvét kulináris élvezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig még nem mozdultál ki a négy fal közül, most itt az alkalom, hiszen remek programok várnak hétvégén, országszerte!

XVI. NEMZETKÖZI CINKEFŐZŐ VERSENY ÉS HAGYOMÁNYŐRZŐ HÚSVÉT

2014. április 19-21.
Szatmárcseke

Ha megismernéd az autentikus húsvéti hagyományokat - és a vásári sokadalmon túl az ünnep szakrális része is érdekel, akkor utazz Szatmárcsekére! Itt több felekezet feltámadási körmeneteitől a hétfői nyúlfutásig mindenben részt vehetsz!

Forrás: MTI

HÚSVÉTI PALÓC PIAC

2014. április 19-21.
Parádfürdő

Napkeltétől napnyugtáig áll a vásár - itt mindent megvehetsz, amit a hazai termelők csak előállítanak! Kosarasok, fanyűvők, cserepesek, mézesek, jellegzetes palóc ételek és sörök várnak rád - és a gyönyörű mátrai táj!

Forrás: www.parad.hu

BUDAVÁRI HÚSVÉTI SOKADALOM

2014. április 19-21.
Budapest

Felsorolni is lehetetlen, hányféle programmal vár a budai vár! A Balkan Fanatictól Gryllus Vilmoson és a Ghymesen át Szalóki Ágiig fantasztikus muzsikusokat hallgathatsz meg, közben zenészhez és hangszerhez is közel kerülhetsz. Miközben a programok helyszínére tartasz a budai várban, állj meg és gyönyörködj a legszebb panorámában, amit Budapest nyújtani tud!

Forrás: www.szazadokoroksege.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.