Hoppá! Így néznek most ki a Twin Peaks szereplői

Forrás: facebook/Kyle MacLachlan -
gyilkosság retro David Lynch Twin Peaks sorozat Laura Palmer Cooper ügynök Lara Flynn Boyle Kyle MacLachlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retróban utazunk! A héten az M1 újra képernyőre tűzte a '90-es évek kultsorozatát, a hátborzongató gyilkosságról szóló Twin Peakset. Mi pedig megmutatjuk nektek, hogyan néznek ki most az akkori szereplők.

A Laura Palmer meggyilkolásáról szóló sorozat sokaknak emlékezetes maradt. A Twink Peaks újítást hozott a sorozatkészítés történetében. A művészi igényességgel és számtalan rejtéllyel fűszerezett misztikus történet egy kisváros életét mutatja be, amit egy brutális gyilkosság felkavar. Az ügy kapcsán pedig kiderül, hogy mindenkinek van takargatni valója. A karaktereket remekül választották ki a film készítői, David Lynch és Mark Frost. Mi pedig azt mutatjuk meg nektek, mennyit változott a jóképű Bobby, vagy a tinilányok akkori plátói szerelme, Cooper ügynök.

A Dale Coopert játszó 55 éves Kyle MacLachlant azóta már jó pár filmben láthattuk, például a Szex és New Yorkban, ahol Charlotte férjét alakította vagy a Született feleségekben, ahol szintén férjet játszott. A színész az eltelt évek alatt szinte mit sem változott, még mindig fiatalos és jóképű.

Forrás: facebook/Kyle MacLachlan

A meggyilkolt Laura pasiját alakító fiatal vagány srácot, Bobby Briggset a most 47 éves Dana Ashbrook játszotta, aki ősz hajszálakkal is ugyanolyan sármos, mint fiatalkorában.

Forrás: facebook/Dana Ashbrook

A kisvárosban a legjobb csaj az egzotikus Jocelyn Packardot alakító Joan Chen volt. Még Coop ügynök is felkapta rá a fejét, amikor először meglátta. A titokzatos nő a sorozatban a helyi sheriffel szűri össze a levet.

Forrás: AFP/Ed Jones

A halott Laura legjobb barátnőjét, Donna Haywardot alakító Lara Flynn Boyle volt, aki bár sokat tudott a meggyilkolt lány kesze-kusza ügyeiről, a nyomozást érdemben nem segítette. A színésznő a Men in Black - Sötét zsaruk 2. részében is feltűnt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A többi szereplőről összehasonlító képeket IDE KATTINTVA láthatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.