Retróban utazunk! A héten az M1 újra képernyőre tűzte a '90-es évek kultsorozatát, a hátborzongató gyilkosságról szóló Twin Peakset. Mi pedig megmutatjuk nektek, hogyan néznek ki most az akkori szereplők.

A Laura Palmer meggyilkolásáról szóló sorozat sokaknak emlékezetes maradt. A Twink Peaks újítást hozott a sorozatkészítés történetében. A művészi igényességgel és számtalan rejtéllyel fűszerezett misztikus történet egy kisváros életét mutatja be, amit egy brutális gyilkosság felkavar. Az ügy kapcsán pedig kiderül, hogy mindenkinek van takargatni valója. A karaktereket remekül választották ki a film készítői, David Lynch és Mark Frost. Mi pedig azt mutatjuk meg nektek, mennyit változott a jóképű Bobby, vagy a tinilányok akkori plátói szerelme, Cooper ügynök.

A Dale Coopert játszó 55 éves Kyle MacLachlant azóta már jó pár filmben láthattuk, például a Szex és New Yorkban, ahol Charlotte férjét alakította vagy a Született feleségekben, ahol szintén férjet játszott. A színész az eltelt évek alatt szinte mit sem változott, még mindig fiatalos és jóképű.

Forrás: facebook/Kyle MacLachlan

A meggyilkolt Laura pasiját alakító fiatal vagány srácot, Bobby Briggset a most 47 éves Dana Ashbrook játszotta, aki ősz hajszálakkal is ugyanolyan sármos, mint fiatalkorában.

Forrás: facebook/Dana Ashbrook

A kisvárosban a legjobb csaj az egzotikus Jocelyn Packardot alakító Joan Chen volt. Még Coop ügynök is felkapta rá a fejét, amikor először meglátta. A titokzatos nő a sorozatban a helyi sheriffel szűri össze a levet.

Forrás: AFP/Ed Jones

A halott Laura legjobb barátnőjét, Donna Haywardot alakító Lara Flynn Boyle volt, aki bár sokat tudott a meggyilkolt lány kesze-kusza ügyeiről, a nyomozást érdemben nem segítette. A színésznő a Men in Black - Sötét zsaruk 2. részében is feltűnt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

 A többi szereplőről összehasonlító képeket IDE KATTINTVA láthatsz!