Elhunyt Sarah Danielle Goldberg sorozatsztár – mindössze 40 éves volt

Forrás: imdb.com -
halál színésznő Sarah Danielle Goldberg szívbetegség Doktor House Hetedik mennyország Helyszínelők Nyomtalanul (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 27-én, saját otthonában hunyt el a chicagói születésű színésznő, akit leginkább sorozatbeli szerepei tettek híressé. Még csak 40 éves volt. Nyugodjon békében!

Elhunyt Sarah Danielle Goldberg film- és sorozatszínész – írja az Origo. A Chicagóban született színésznő szeptember 27-én, álmában halt meg, családja csak nemrég értesítette a sajtót a hírről.

Forrás: imdb.com

A mindössze 40 éves színésznő gyerekként kezdte a szakmát, színházas évei után pedig a sorozatok felé fordult: szerepelt többek között a Hetedik mennyországban, 2010 táján a 90210-ben játszott, kisebb szerepeket kapott a Doktor House-ban, a Célkeresztben, a Nyomtalanul és a Helyszínelők szériájában is.

Az okokról egyelőre nem tudni: a Chicago Sun-Times a színésznő édesanyjától úgy értesült, hogy egy lehetséges szívbetegsége okozhatta a halálát. Részvétünk a családnak!

Hogyan kell gyászolni?

Ha a gyászoló vagy a környezet nem foglalkozik vele eleget, fogódzók híján a szeretett személy halála után maradt fájdalom sokszor feldolgozatlan marad - a gyász pedig előbb vagy utóbb utat tör magának az élet más területein. A témáról bővebben IDE kattintva olvashatsz.
Édesapja halála óta először szólalt meg Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20140930-nicole-kidman-edesapja-halala-ota-eloszor-szolalt-meg-facebook-oldalan.htmlA színésznő közösségi oldalán mondott köszönetet a rajongók támogatásáért.Család--Egy nő élete a születéstől a halálig 4 percben – gyönyörű videóhttp://www.life.hu/news/20140915-egy-no-elete-a-szuletestol-a-halalig-4-percben-gyonyoru-gyorsfestes-technikaval-keszult-video-terjed.htmlEgy szívszorító, négyperces videót készített gyorsfestés technikával a Stonehouse, amely egy művésznő életét mutatja meg egészen kisbaba korától kezdve a haláláig.NewsOrigoHihetetlen: Doktor House életet mentett a valóságban ishttp://www.life.hu/drlife/20140207-doktor-house-sorozatbeli-diagnozisa-alapjan-ismert-fel-egy-ritka-betegseget-egy-nemet-orvos.htmlHouse diagnózisa alapján ismert fel egy ritka kórt egy német orvos, aki a sorozat nagy rajongója.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.