Szeptember 27-én, saját otthonában hunyt el a chicagói születésű színésznő, akit leginkább sorozatbeli szerepei tettek híressé. Még csak 40 éves volt. Nyugodjon békében!

Elhunyt Sarah Danielle Goldberg film- és sorozatszínész – írja az Origo. A Chicagóban született színésznő szeptember 27-én, álmában halt meg, családja csak nemrég értesítette a sajtót a hírről.

Forrás: imdb.com

A mindössze 40 éves színésznő gyerekként kezdte a szakmát, színházas évei után pedig a sorozatok felé fordult: szerepelt többek között a Hetedik mennyországban, 2010 táján a 90210-ben játszott, kisebb szerepeket kapott a Doktor House-ban, a Célkeresztben, a Nyomtalanul és a Helyszínelők szériájában is.

Az okokról egyelőre nem tudni: a Chicago Sun-Times a színésznő édesanyjától úgy értesült, hogy egy lehetséges szívbetegsége okozhatta a halálát. Részvétünk a családnak!

Hogyan kell gyászolni?
Ha a gyászoló vagy a környezet nem foglalkozik vele eleget, fogódzók híján a szeretett személy halála után maradt fájdalom sokszor feldolgozatlan marad - a gyász pedig előbb vagy utóbb utat tör magának az élet más területein. A témáról bővebben IDE kattintva olvashatsz.