Endrei Judit 17 év után ül vissza a mikrofon mögé

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
televízió Endrei Judit műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor János hívására tér vissza és ül be a mikrofon mögé Endrei Judit, aki 17 éve intett búcsút a média világának.  

Endrei Judit 1998-ban távozott a műsorvezetői székből. Saját bevallása szerint akkor kikoptak alóla a műsorok, újakra pedig nem kapott felkérést. ,,A helyzetem nagyon bizonytalanná vált, nem akartam méltatlan helyzetben ma­radni a tévében. Lényegében az elmúlt tizenhét évben ugyanazt csináltam, mint a televíziózásban: egészségről, kultúráról és emberekről szóltam a köny­veimben, a közönségtalálkozókon és a jószolgálati munkám során" - vallotta a 61 éves tévés a Borsnak.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Fodor János egy nőknek szóló közösségi rádióban számít Judit szakértelmére. ,,Két órát kaptam a Rádió Bézsben, ahol azzal foglalkozhatok, amit szeretek és érdekel. Bízom benne, hogy másokat is. Soha nem rádióztam, semmilyen tapasztalatom nem volt. Tanulom, élvezem. Annak, hogy nem térek vissza a nagy médiumokba, az az oka, hogy er­re az Endrei Judit­ra ott valószínűleg nincs szükség. En­nél a rádiónál viszont így szeretnek, amilyen vagyok" - tette hozzá a műsorvezető.

Endrei Judit: Remélem, lassan tényleg én következem!

A műsorvezető pár hete a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának mesélt az utóbbi évekről és arról, miért is vállalta el ezt az új kihívást. A teljes interjút ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.