Fodor János hívására tér vissza és ül be a mikrofon mögé Endrei Judit, aki 17 éve intett búcsút a média világának. 

 

Endrei Judit 1998-ban távozott a műsorvezetői székből. Saját bevallása szerint akkor kikoptak alóla a műsorok, újakra pedig nem kapott felkérést. ,,A helyzetem nagyon bizonytalanná vált, nem akartam méltatlan helyzetben ma­radni a tévében. Lényegében az elmúlt tizenhét évben ugyanazt csináltam, mint a televíziózásban: egészségről, kultúráról és emberekről szóltam a köny­veimben, a közönségtalálkozókon és a jószolgálati munkám során" - vallotta a 61 éves tévés a Borsnak.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Fodor János egy nőknek szóló közösségi rádióban számít Judit szakértelmére. ,,Két órát kaptam a Rádió Bézsben, ahol azzal foglalkozhatok, amit szeretek és érdekel. Bízom benne, hogy másokat is. Soha nem rádióztam, semmilyen tapasztalatom nem volt. Tanulom, élvezem. Annak, hogy nem térek vissza a nagy médiumokba, az az oka, hogy er­re az Endrei Judit­ra ott valószínűleg nincs szükség. En­nél a rádiónál viszont így szeretnek, amilyen vagyok" - tette hozzá a műsorvezető.

Endrei Judit: Remélem, lassan tényleg én következem!

A műsorvezető pár hete a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának mesélt az utóbbi évekről és arról, miért is vállalta el ezt az új kihívást. A teljes interjút ITT olvashatod.