A Fekete hattyú színésznőjét a legendás Jackie Kennedyként láthatjuk viszont hamarosan a filmvásznon.

Natalie Portman nem csupán a vörös szőnyegen való lépkedés kedvéért érkezett Cannes-ba a héten.

Forrás: AFP/Valery Hache

Az Oscar-díjas színésznő soron következő mozifilmjének szerződését írta alá: ez év végén ugyanis elkezdik forgatni a Jackie Kennedy életéből készülő filmet, amelynek főszerepét a Fekete hattyú törékeny sztárja kapta – írta meg a Deadline.

Az életrajzi ihletésű alkotást, amely az egykori amerikai first lady napjait fogja feldolgozni meggyilkolt férje, John F. Kennedy halála után, a legendás chilei rendező, Pablo Larrain jegyzi majd. Natalie a hírek szerint már 2012 óta érdeklődik a filmszerep iránt, így nem érte váratlanul a felkérés.

5 név, 3 élet - Melyik volt az igazi Jackie?
Stílusos, arisztokratikus elegáns és kifinomult nő volt, öt névvel és három élettel - Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onnassisról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod.

Mindeközben más is szerepel a színésznő tervei között: közeli barátai szerint ő és a Párizsi Operaház balettigazgató férje már második babájukről szövögetik a terveket. „Natalie szerint most jött el az ideje a családbővítésnek, és általában övé az utolsó szó" – mondta el a pár egyik közeli forrása az In Touch.