A Werk Akadémia zenei menedzser hallgatói május 21-én 20.30 órától szervezik vizsgakoncertjüket a Fogasházban, melyen fellép Czutor Zoltán és a Headbengs zenekar.

Czutor Zoltán zenész, Artisjus-díjas szövegíró, dalszerző, évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei életnek, pályafutása során többféle műfajban komponált, de közben mindvégig a saját rockzenekaraiban játszott. A hazai rockzenei színtér immár negyedszázada markáns szereplője.

Forrás: Werk Akadémia

A trióként működő Headbengs története a kétezres évek közepén kezdődött. Lelkesedésük, hitük, energiáik hamar sűrűn koncertező zenekarrá tették a zenekart. 2010-ben pedig Sándor Dániel vezetésével, a Keleti Blokkban rögzítették első lemezüket, Kisördög címmel. A komolyabb és országos szintű érdeklődést a banda számára az Akarom, hogy érezd című dal újrakevert változata hozta meg, ami a Petőfi Rádió toplistájára került.

Forrás: Werkakadémia

A Werk Akadémia Zenei menedzser képzése 2013 óta igyekszik a hazai könnyűzenei világot gyakorlati szemlélettel közel hozni a hallgatóihoz. Ezért is teremt lehetőséget arra, hogy a végzős tanulók koncertet szervezzenek. A zenei menedzserek mellett a színházi és képzőművészeti menedzserek vizsgaelőadása -, és kiállítása is május folyamán látható.