Eurovízió 2015 - Kiderült, Boggie a 22. lett!

Forrás: MTVA -
Boggie Csemer Bogi Boggie Eurovíziós Dalfesztivál döntő Bécs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült a fellépők sorrendje: ma este Boggie, vagy ahogy a Mirror emlegeti, a magyar Katie Melua, a bécsi Eurovízió döntőjén 22-ként lép majd színpadra. 

Az idei Dalfesztiválon összesen 27 ország énekesei mérik majd össze tehetségüket, mindenki egy háromperces dallal. Boggie színpadra lépésére a sorsolás alapján elég sokat kell majd várni, a műsor második felében, 22-ként fogja - reményeink szerint - elkápráztatni a közönséget.

Lesújtóan nyilatkoztak Boggie daláról

Egy nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt jelent meg a magyar énekesnőről, Boggie-ról egy nem túl derűs hangvételű írás, amely nem sok jövőt jósol a Wars for Nothing dalnak. Itt elolvashatod!

Hogy hatással lesz-e a sorrend a végső győzelemre? Reméljük nem, a tavalyi évben Conchita Wurst is a 11. pozícióból nyerte meg a döntőt.

Forrás: MTVA

44 évesen elhunyt az oilmpikonhttp://www.life.hu/news/20150522-elhunyt-annarita-sidoti-vilagbajnok-olasz-gyaloglo.htmlHosszú betegség után csütörtökön elhunyt Annarita Sidoti világ- és Európa-bajnok gyalogló.NewsMiley Cyrus transzvesztitákkal nyomulhttp://www.life.hu/news/20150522-miley-cyrus-transzvesztitakkal-nyomul.htmlAz énekesnő nagyon boldog, mert végre összespanolhatott kedvenc transzvesztitáival. Szerencsére szokása szerint mindent dokumentált az Instagram oldalán.News--Bréking! Javult Schumacher állapota!http://www.life.hu/news/20150522-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-javulas-tapasztalhato.htmlA hétszeres világbajnok menedzsere megtörte a csendet, újabb infromációkat szivárogtatott ki Schumacher állapotáról.News--Bréking! Javult Schumacher állapota!http://www.life.hu/news/20150522-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-javulas-tapasztalhato.htmlA hétszeres világbajnok menedzsere megtörte a csendet, újabb infromációkat szivárogtatott ki Schumacher állapotáról.News--Hajléktalanként halt meg az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150522-hajlektalankent-halt-meg-az-egykori-szepsegkiralyno.htmlEgy padon találtak rá az egykori szépségkirálynő holttestére. Hajléktalanként, az utcán ért véget élete. NewsThinkstockHajmeresztő videó: egy nő lemossa az arcát a sminkkel együtthttp://www.life.hu/news/20150522-video-egy-no-lemossa-az-arcat-a-sminkkel-egyutt.htmlSzeretjük a sminkeket, hiszen előnyösebbé tudjuk velük varázsolni az arcunkat. Na de ennyire?!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.