Lesújtóan nyilatkoztak Boggie daláról – Vajon elég lesz a győzelemhez?

kritika Boggie Csemer Bogi Boggie győzelem dal sajtó fogadóiroda Eurovíziós Dalfesztivál elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt jelent meg a magyar énekesnőről, Boggie-ról egy nem túl derűs hangvételű írás, amely nem sok jövőt jósol a Wars for Nothing dalnak.

A brit Mirror az Eurovíziós Dalfesztivál minden versenyzőjének dalához fűzött egy-kettő, nem egyszer keresetlenre sikerült szót. A lap a magyar indulóval, Csemer Bogival sem tett kivételt, az újságíró kritikája pedig meglehetősen negatív hangvételűre sikeredett.

Fotó: Zsigmond László/Life.Hu

"Bármi elképzelhető és semmi sem lehetetlen"

Csemer Bogival a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszélgetett nem sokkal A Dalban aratott győzelme után - az interjút ide kattintva olvashatod.
Férfiak, akik leénekelték rólunk a tangát: az Eurovízió-történelem legszexibb pasijaihttp://www.life.hu/intim/20150316-a-eurovizios-dalfesztivalok-legszexisebb-pasijai-az-elmult-evekbol.htmlA 2015-ös Eurovízióra az országok jellemzően hölgyeket küldenek; két év után például Magyarország is. ByeAlex és Kállay-Saunders András után Csemer Boglárka indul Bécsben, akinek 10 legnagyobb ellenfelét Izlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-t című cikkünkben gyűjtöttük össze. Persze, az idei nőuralom és Conchita Wurst előtt több szexi pasi is megfordult anno a dalfesztivál színpadán. Őket kutattuk most fel!IntimAFPBoggie: "Átszellemülten énekelek" - Gőzerővel próbál az eurovízióra az énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20150515-boggie-gozerovel-probal-az-euroviziora-az-enekesno.htmlA Life.hu egyenesen Bécsből, az Eurovíziós Dalfesztivál próbáiról jelentkezik. - Túl van a második eurovíziós próbanapon Boggie. Az énekesnő elmondta, hogy bár fáradt, egyre magabiztosabbnak érzi magát és várja a fellépéseket. Videónkból kiderül, hogy milyen reményekkel áll színpadra Boggie, miért nem változtattak a koreográfián és hogy tart-e valamelyik versenytársától. Kult--Díjat kapott Boggie Eurovíziós dalának szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20150424-sebestyen-aron-boggie-eurovizios-dalanak-szerzoje-lett-az-ev-fiatal-konnyuzenei-eloadoja.htmlArtisjus-díjjal ismerték el Sebestyén Áron munkáját. Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon az általa szerzett dalt adja elő Boggie Bécsben.KultOrigoÍgy készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Csemer Boogiehttp://www.life.hu/bulvar/20150317-csemer-boglarka-boogie-a-dal-2015-gyoztese-igy-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Boggie arról mesélt, hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.TV + BulvárOrigoBoggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínérehttp://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.htmlEnergiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.TV + Bulvár--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wursthttp://www.life.hu/news/20150519-conchita-wurst-enekes-a-60-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-adott-exkluziv-interjut-a.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.