Íme, az öt legtanulságosabb idézet a "Nem kellesz eléggé"-ből

Forrás: Facebook/ He's not that into you -
film párkapcsolat idézet szerelem Nem kellesz eléggé szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijózanító igazságaival egy nagyon fontos dologra mutatott rá a "Nem kellesz eléggé" című film, mégpedig arra, hogy olyan szekér után ne fussunk, amelyik úgysem vesz fel. Íme, az öt legonfontosabb idézet a filmből. 

"Nem, te nem vagy kivétel, hanem tipikus eset. Úgyhogy jól jegyezd meg a szabályt: egy pasi akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Ha úgy érzed, hogy a fickót teljesen hidegen hagyod, akkor jól érzed, mert úgy is van. Nincs kivétel."

Forrás: Facebook/ He's not that into you

"Minden film, minden regény azt sugallja, hogy várjunk az igazira… Van, hogy csak a cél lebeg a szemünk előtt, és nem vesszük észre a jeleket. Összetévesztjük az érdeklődést a közönnyel. A komolyat a komolytalannal. Persze az is előfordulhat, hogy nem jól végződik a dolog. Lehet, hogy egyedül maradsz… Nehéz lesz, de lassan rájössz, hol szúrtad el, és újrakezded. Megkönnyebbülsz, mert tudod, hogy valami jobb vár rád. És ez a történet is jól végződik, hiszen továbbléptél. Van még egy eset: ha a sorozatos visszautasítások, a hiába várt telefonok, a rosszul értelmezett jelek, a kínos helyzetek, a hatalmas káosz ellenére… soha, egyetlen percre sem adod fel a reményt."

"Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora."

"Miért kell folyton trükköznünk? Talán azért, mert gyávák vagyunk? Félünk a másik szemébe mondani a rettegett, de nyilvánvaló igazságot?"

"Á, ez a szikra dolog baromság. A szikrát a férfiak találták ki, hogy linkelhessenek. Hazudhassanak, eltűnhessenek. És a végén meggyőzzenek benneteket, hogy a paranoiátok, a hisztitek oka az a kis szikra. És simán beveszitek. Élvezitek ezt az izgalmat. Ez tart benneteket életben. Éltek-haltok a drámáért."

Bridget Jones iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/kult/20151009-renee-zellweger-bridget-joneskent-nagyon-lepukkant.htmlMár aggódtunk, hogy Renée Zellweeger plasztikázása miatt Bridget Jones sem lesz a régi – de a színésznő erre most rácáfolt. Kult--Így telik egy rohamosztagos napja - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151009-rohamosztagosok-egy-napjarol-keszitett-fotosorozatot-egy-spanyol-fotos-vicces-kepek.htmlA Halálcsillagon is van bizony szabadnap, és egy-két űrcsata mellett néha belefér egy lazító koktél. Elképesztően vicces fotósorozat következik! Kult--Zsepiket elő! Íme, az 5 kedvenc idézetünk a Szerelmünk lapjaibólhttp://www.life.hu/kult/20151009-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-szerelmunk-lapjaibol.htmlEgyszerűen imádtuk Nicholas Sparks 1996-ban írt The Notebook című regényének filmadaptációját! Allie és Noah története ma is nők millióinak a szemébe csal könnyeket, mi pedig összegyűjtöttük az 5 legmeghatóbb idézetet a filmből. KultNorthfotoJennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoNézd meg az új James Bond-dal klipjét!http://www.life.hu/kult/20151007-megjelent-a-sam-smith-altal-enekelt-uj-james-bond-dal-klipje.htmlHiába a vegyes megítélés, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdala gyorsan a brit poplisták élére került. Most pedig a klipet is megnézheted! Kult--Törőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.