"A félelemnél és szerelemnél nincs erősebb emberi érzés" - Szerelmes idézetek legendás sorozatokból

Született feleségek sorozat idézet A pletykafészek Így jártam anyátokkal Szex és New York Dexter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sorozatok, amelyeket lehetetlen megunni, amelyeknek bár kívülről fújjuk az összes részét, mégis újra és újra képesek vagyunk végignézni őket. Az alábbiakban a Life.hu kedvenc sorozataiból válogattunk, egészen pontosan kedvenc sorozataink legszebb szerelmes idézeteit gyűjöttük össze.

Köztük van a te kedvenced is? Vagy esetleg kihagytuk a legjobbat? Kommentben megírhatod!

Szex és New York

Forrás: AFP

"A legizgalmasabb, legkihívóbb és legjelentősebb kapcsolat az összes közül, az egyetlen, amikor rátalálsz önmagadra. És ha találsz valakit, aki szeret, nos, az az érzés, csak egyszerűen különleges."

Így jártam anyátokkal

Forrás: CBS

"Tudod, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor pláne nem! Egyszerűen nem adom fel, mert ha feladnám, ha hallgatnék a világra, továbblépnék és keresnék valaki mást, akkor az nem szerelem lenne. Hanem... akkor az valami eldobható dolog lenne, amiért nem érdemes harcolni."

A pletykafészek

"Annak, hogy túltegyem magam rajtad, nem az a módja, hogy összejövök valakivel, vagy ha úgy teszek, mintha nem is lettél volna. Mi ketten szerettük egymást, és aztán összetörted a szívem. Mindent megtettem, hogy ne kelljen szembenéznem ezzel a ténnyel. Egy nap meg fogok csókolni valakit. És ha megteszem, az magamért lesz."

Született feleségek

Forrás: AFP

"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket."

Dexter

Forrás: Viasat

"A félelemnél és szerelemnél nincsenek erősebb emberi érzések. Nem sok mindenben különböznek. Mindkettő őrült dolgokra készteti az embert. (...) Néha olyat is teszünk, ami halálra rémít minket, csak mert szerelmesek vagyunk."

Sookie sem hiányzik majd a Szívek szállodája folytatásásbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-sookie-melissa-mccarthy-sem-hianyzik-majd-a-szivek-szallodaja-folytatasasbol.htmlKészül a Szívek szállodája folytatása, és utolsónként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér.Kult--Artmozik éjszakája lesz májusban Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160409-artmozik-ejszakaja-lesz-majusban-budapesten.htmlArtmozik éjszakája lesz május 13-án Budapesten, ahol a Puskin, a Művész, a Toldi és a Tabán mozi mellett a Kino Cafe Moziban is várják az érdeklődőket.KultOrigoMa van a nemzetközi roma naphttp://www.life.hu/kult/20160408-nemzetkozi-roma-nap-alkalmabol-kulonfele-programok-a-belvarosban-lista.html"Roma nap - Magyarország nagy" mottóval tartják idén a nemzetközi roma napot a fővárosban és több vidéki nagyvárosban. Kult--A Szex és New York írója felfedte Mr. Big kilététhttp://www.life.hu/kult/20160407-a-szex-es-new-york-iroja-candace-bushnell-elarulta-hogy-kicsoda-mr-big.html"Az igazi Mr. Big a valóságban munkanélküli lenne, mivel kiöregedett" - így gondolja a nagysikerű regény, a Szex és New York írója, aki további titkokat is elárult, többek között azt is, hogy kiről mintázta Mr. Big-et. Kult--Hatalmas bulik a forgatás alatt: Így készült a Star Wars 7!http://www.life.hu/kult/20160406-a-star-wars-legujabb-epizodjat-bulikkal-unnepeltek-a-forgatasrol-kiszivargott-videok.htmlFinn megformálója beatboxol, Rey pedig az ütemet egész jól követve rappel. Elképesztően vicces videók kerültek nyilvánosságra Az ébredő Erő forgatási szüneteiről. KultOrigoPéterfy Borit betömött szájjal tuszkolták a csomagtartóbahttp://www.life.hu/kult/20160405-peterfy-bori-kulonleges-klippel-ter-vissza-csomagtartoba-tuszkoljak-hatperces-erdei-thriller.htmlA Péterfy Bori & Love Band április közepétől kapható új albumának Szép halott című számához készült egy igen nyomasztó, hatperces erdei thriller. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.