Unod már a hőséget? Íme, néhány hűsítő program!

Forrás: Dreamstime -
finomság kultúra Nyár program programajánló édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, kóstoló, és érdekes fesztivál is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Street Food Week

Millenáris

Június 27 - Július 4.

7 napon keresztül kóstolhatjátok a legfinomabb, legnépszerűbb garnélás fogásokat és persze minden napra tartogatnak meglepetést. Természetesen a finomságok mellett lesznek programok is:
- Európa-bajnokság kivetítőn
- Utcazenészek
- Gyerekprogramok
- Street Food Cinema
- Bortársaság által egyik nap lesz borkóstoló is

Forrás: Dreamstime

Borfeszt a Clarkon 2!

Clark Ádám tér

Június 30 - Július 2.

A Borjour legnépszerűbb nyári borfiesztájának 2. felvonása. 8 borászat, DJ, utcazenészek a Lánchíd budai oldalán, a 0 kilométerkő körül. A belépő 0 Ft. Ha kóstolsz, csak arra kérnek, vásárold meg az 1000 Ft-os kóstolópoharat - cserébe reális áron kóstolhatod a rendezvény borait (0,5 dl, 1 dl vagy 1 palackos mennyiségben).

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Tarzan legendája

A Cinema City összes mozijában

John Clayton (Alexander Skarsgård) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.