Mozi, kóstoló, és érdekes fesztivál is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Street Food Week

Millenáris

Június 27 - Július 4. 

7 napon keresztül kóstolhatjátok a legfinomabb, legnépszerűbb garnélás fogásokat és persze minden napra tartogatnak meglepetést. Természetesen a finomságok mellett lesznek programok is:
- Európa-bajnokság kivetítőn
- Utcazenészek
- Gyerekprogramok
- Street Food Cinema
- Bortársaság által egyik nap lesz borkóstoló is

Forrás: Dreamstime

Borfeszt a Clarkon 2!

Clark Ádám tér

Június 30 - Július 2.

A Borjour legnépszerűbb nyári borfiesztájának 2. felvonása. 8 borászat, DJ, utcazenészek a Lánchíd budai oldalán, a 0 kilométerkő körül. A belépő 0 Ft. Ha kóstolsz, csak arra kérnek, vásárold meg az 1000 Ft-os kóstolópoharat - cserébe reális áron kóstolhatod a rendezvény borait (0,5 dl, 1 dl vagy 1 palackos mennyiségben).

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Tarzan legendája

A Cinema City összes mozijában 

John Clayton (Alexander Skarsgård) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.