10 éve imádjuk: ma ünnepli születésnapját az Az ördög Pradát visel! című film

Anna Hathaway Az Ördög Pradát visel film idézet Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 év telt el azóta, hogy Lauren Weisberger kiírta magából a Vouge legendás főszerkesztője, Anna Wintour által kapott sérelmeket. A kasszasikerből film készült, mely a mai napig a kedvenceink között szerepel. Az ördög Pradát visel persze bővelkedik sziporkázó beszólásokkal, melyekből most mi is szemezgettünk. Íme! 

Ohh, kukoricaleves? Érdekes választás. Tudtad, hogy ettől a levestől lesz a narancsbőr?"

Nem érdekel, miért szerencsétlenkedte el a dolgot, szóljon Simonnak, hogy ez a rémes trampli nem kell brazil modellnek. Ártatlan sportos kértem, ez meg közönséges és hájas."

Igaz, végül is erről szól ez a multimilliárdos ipar. Éljen a belső szépség!"

Szerezzen 10-15 Calvin Klein szoknyát. (Jó, milyenekre gondolt?) Kérem untasson mást a kérdéseivel."

Ennyi."

Alföldi Róbert: “Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok”http://www.life.hu/kult/20160704-alfoldi-robert-a-huszadik-pride-fesztivalon-budapesten-mondott-beszedet-nem-buszke-ra-hogy-meleg-de.htmlSzombaton rendezték meg a huszadik Pride Fesztivált Budapesten, ahol a nyitóbeszédet Alföldi Róbert tartotta. Erős sorok hangzottak el a Jászai Mari-díjas magyar színész szájából. Kult--Hétéves kora óta ő a világ egyik legnagyobb vallási vezetője http://www.life.hu/kult/20160628-oszentsege-szakja-trizintol-heteves-kora-ota-o-a-vilag-egyik-legnagyobb-vallasi-vezetoje.htmlIndia észak-nyugati részén, a Himalája lábánál fekvő Dehradun nyolc órás vonatút a fővárostól, Új Delhitől. Az ideutazás igen egyszerű, hisz a város alacsony népességének, nemzetközileg elismert magas színvonalú oktatásának, illetve a turizmusnak köszönhetően, az ország egyik legjövedelmezőbb, és leginkább kiépített települése. Kult--Érdekel J. K. Rowling legújabb varázslómeséje? Itt elolvashatod! http://www.life.hu/kult/20160629-j-k-rowling-ujabb-meset-tett-kozze-honlapjan-a-harry-potter-regenyfolyam-szerzoje.htmlJ. K. Rowling újabb mesét tett közzé honlapján, a Pottermore-on a massachusettsi hegyek között alapított varázslóiskoláról. Kult--Elképesztő nosztalgiavideó - Így vészelték a hőséget 60 éve a budapestiekhttp://www.life.hu/kult/20160625-igy-veszeltek-a-hoseget-60-eve-a-budapestiek-filmhirado.htmlVírusként terjed a Facebookon egy 1957-es filmhíradó részlet: a hőségről. Akkoriban ilyen kisfilmet láthattunk, ami bizonyítja, 60 éve is sem voltak kevésbé forróak a nyarak. Kult--3 hely Budapesten, ahol te is focilázban éghetsz http://www.life.hu/kult/20160622-budapest-harom-hely-ahol-te-is-kovetheted-a-focivebet-margitsziget-es-szabadsag-ter.htmlNapok óta futball-lázban ég a világ, köztük Magyarország is. A magyar válogatott sikerei több ezer embert mozgattak meg a fővárosban. A nagy bulikat a szabadban is megélheted, köztük ezen a három szuper helyen. Kult--Nyílt levélben szólalnak fel magyar zenekarok a Petőfi Rádió mellett http://www.life.hu/kult/20160615-petofi-radio-nyilt-level-melyet-tobb-hazai-zenesz-es-banda-is-alairt-kiallnak-a-csatorna-mellett.htmlKis túlzással a teljes magyar popszakma aláírta azt a "posztot", melyet elmondásuk szerint egy nemes ügy érdekében fogalmaztak meg. Nem szeretnék, ha teljesen átalakítanák a csatornát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.