Több mint két évtized után új klippel jelentkezik a Rapülők! A videóban rengeteg sztár közreműködött, mindenki hajlandó volt megőrülni egy kicsit, és megmutatni a bohókásabb oldalát. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és még Tóth Gabi is kapható volt a hülyéskedésre.

Nagy visszatérésre készül a Rapülők, amit egy új klippel is megkoronáztak. Több mint két évtized után készült el a videó, az együttes 25. születésnapja alkalmából. Ez azonban csupán a buli előfutára, az igazi ünneplés egy hatalmas megashow lesz február 25-én a Papp László Sportarénában. A kisfilm hozza az együttestől megszokott bohókás stílust, amihez rengeteg sztár csatlakozott. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, a Tóth-testvérek és még Szolnoki Péter is kapható volt egy kis bolondozásra. Geszti Péter szerint ez az együttes mindig is szerette kicsit meghökkenteni a rajongókat, most sincs ez másként.

A Rapülők új klipjében mindenki megmutatta bolondos oldalátForrás: Youtube/Rapülők

"A Rapülők mindig is más volt, mint a legtöbb zenekar, szerettük meghökkenteni a rajongókat. Most, hogy egy igazi megashow-ra készülünk a Papp László Sportarénában február 25-én, úgy gondoltuk, ideje új klipet készíteni, ez lett a Pakatyuka remix. Az Acappella hangszerelésért örök hálánk a Fool Moon csapatának, és persze a klipben szereplő vendégeknek is, akik közül Tóth Gabi és Vera, valamint Szolnoki Péter a februári koncerten is a vendégeink lesznek. Balázsék pedig már több hónapja a Rapülők mellé álltak, hiszen ők is szerették a '90-es éveket és persze az a legfontosabb, hogy mindenki hajlandó volt bolondot csinálni magából kicsit a kedvünkért és visszatérni a kamaszkorába" - mondta a zenész.

Így készültek a sztárok a nem mindennapi forgatásra és örömzenélésre:

Íme a videoklip!