Így készült a Valami Amerika 3: exkluzív fotók és videó

Hujber Ferenc forgatás mozi Valami Amerika 3 Pindroch Csaba Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait.

Elkészült a Valami Amerika 3. része, és már nem is kell sokat várni arra, hogy a mozikba kerüljön. Február 15-től mindenki megnézheti a szerencsétlen testvérek újabb kalandjait. A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

Így készült a Valami Amerika 3 Forrás: Wlcsek András

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Az ikonikus jelmez sem maradhatott ki Forrás: Wlcsek András

Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc hármasán kívül visszatérnek majd a megszokott szereplők, de újabb sztárok is szerepet kapnak a filmben.

Új és régi szereplőkkel is találkozhatunk Forrás: Wlcsek András

Ismét láthatjuk majd Szervét Tibort, Ónodi Esztert, Oroszlán Szonját, valamint Csuja Imrét, Faragó Andrást, Thuróczy Szabolcsot, Tompos Kátyát, mellettük a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.