Már nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait.

Elkészült a Valami Amerika 3. része, és már nem is kell sokat várni arra, hogy a mozikba kerüljön. Február 15-től mindenki megnézheti a szerencsétlen testvérek újabb kalandjait. A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

Így készült a Valami Amerika 3Forrás: Wlcsek András

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? 

Az ikonikus jelmez sem maradhatott kiForrás: Wlcsek András

Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc hármasán kívül visszatérnek majd a megszokott szereplők, de újabb sztárok is szerepet kapnak a filmben.

Új és régi szereplőkkel is találkozhatunkForrás: Wlcsek András

Ismét láthatjuk majd Szervét Tibort, Ónodi Esztert, Oroszlán Szonját, valamint Csuja Imrét, Faragó Andrást, Thuróczy Szabolcsot, Tompos Kátyát, mellettük a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.