Szereplőcsere történt az Aranyéletben: hamarosan jön a 3. évead

Forrás: HBO -
váltás Aranyélet (sorozat) Staub Viktória szereplő változás Németh Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan visszatér az ország egyik kedvenc sorozata, az Aranyélet. A harmadik évad eseményei röviddel a második széria lezárta után veszik fel újra a fonalat, de nem minden szereplő tér vissza. Az egyik színésznőt például lecserélték.

Az Aranyélet harmadik, egyben befejező évada hamarosan képernyőre kerül, a beharangozó kisfilmből pedig sok minden kiderül. Bár hosszú idő telt el a két évad között, a harmadik széria röviddel a második befejezte után veszi fel a történet fonalát. Ősztől újra követhetjük a mutyizásokat, de a politikai tartalom sem lesz kevesebb. A szereplők táján azonban történt némi változás. Lássuk, kik lesznek a harmadik évadban.

Jön az Aranyélet 3. évada Forrás: HBO

Visszatér Thuróczy Szabolcs (Miklósi Attila), Ónodi Eszter (Miklósi Janka), Döbrösi Laura (Miklósi Mira), Olasz Renátó (Miklósi Márk), Végh Zsolt (Gáll Ferenc), Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi) is, hozzájuk csatlakozik a Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa, valamint Gáll Feri lánya, Bianka is (itt történt szereplőcsere, őt ezúttal Staub Viktória alakítja Németh Laura helyett). Új karakterekre is számíthatunk: Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel a sorozatban.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigo36 éves korában elhunyt Timmy Matley, a The Overtones együttes tagjahttp://www.life.hu/kult/20180411-36-eves-koraban-elhunyt-timmy-matley-a-the-overtones-egyuttes-tagja.htmlSzörnyű hírt közölt a The Overtones: 36 éves korában elhunyt az együttes egyik tagja, Timmy Matley. Kult--Ötvenéves lett Kovács Ákos: íme, néhány titok, amit nem eddig nem tudtál az énekesrőlhttp://www.life.hu/kult/20180406-otveneves-lett-kovacs-akos-ime-nehany-titok-amit-nem-eddig-nem-tudtal-az-enekesrol.htmlKovács Ákos április 6-án ünnepli 50. születésnapját, ő maga régóta készül erre a kerek évfordulóra. Természetesen koncertsorozattal, és sok-sok visszaemlékezéssel. Facebook-oldalán minden évéből kiragadott egy-egy fontos momentumot, amit eddig nem nagyon tudhattak róla a rajongói. Íme, néhány a felsoroltak közül. KultFotó: Polyák Attila - OrigoMegtiltották a szelfizést a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/kult/20180405-megtiltottak-a-szelfizest-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője sosem volt a szelfizés nagy rajongója, most azonban odáig jutott, hogy megtiltotta a rendezvény vörös szőnyegén a fényképezkedést. Kult--Mark Ruddick meztelen sportolókat fotózott, hogy bemutassa az emberi test erejéthttp://www.life.hu/kult/20180403-mark-ruddick-meztelen-sportolokat-fotozott-hogy-bemutassa-az-emberi-test-erejet.htmlBokszolók, súlyemelők és balerinák is láhatók annak a fotósorozatnak a képein, melyeket Mark Ruddick készített. Az elképesztő felvételeken a sportolókon keresztül láthatjuk az emberi test erejét, rugalmasságát, és az ember izmainak munkáját. KultOrigoExkluzív interjú: ma 82 éves Csukás István http://www.life.hu/kult/20180402-exkluziv-interju-ma-82-eves-csukas-istvan.htmlCsukás István Kisújszálláson, 1936. április 2-án született. A Kossuth-díjas író, a Nemzet Művésze, a Digitális Irodalmi Akadémia tagja, aki olyan halhatatlan meséket varázsolt gyermekkorunk örömére, mint a Süsü a sárkány, a Pom Pom meséi, vagy éppen A nagy ho-ho-horgász, 82 éves lett. Lakásában fogadta stábunkat egy kis nosztalgiázásra, ahol szó volt világsikerről, eltiltásokról, mesékről, díjakról, legendás pályatársakról, de még a halálról is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.