Idén még biztonságosabb lesz a Balaton Sound

Fotó: Rockstar Photographers -
Balaton Sound fesztivál biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyihoz képest kétszer annyi önkéntes csatlakozik a Safety First programhoz, hogy a fesztiválozók a lehető legbiztonságosabban bulizhassanak.

Tavaly 160 ezres látogatószámmal rekordot döntött a Balaton Sound, ezért a szervezők idén is nagy figyelmet fordítanak a biztonságra. A Safety First nevű programjukhoz kétszer annyi önkéntes csatlakozik idén, ráadásul a fesztivál applikációja is segít azokon, akik bajban lennének. A SoundWatch fülön keresztül meghatározható a fesztiválozók tartózkodási helye, és az alkalmazáson belül közvetlenül segítséget is kérhetnek.

Nagyon biztonságos lesz a Balaton Sound Fotó: Rockstar Photographers

A fesztiválon segítő önkéntesek tréningen vesznek részt, hogy a legkülönbözőbb szituációkban is helyt tudjanak állni. „A Safety First programmal célunk, hogy a fesztiválozókat a felelősségteljes szórakozásra, saját magukra és egymásra való odafigyelésre ösztönözzük nemcsak a Balaton Soundon, hanem bármely tömegrendezvényen. Az idei évben mindezt a közel 100 fős Safety First önkéntes csapattal, a közvetlen segítségkérést lehetővé tevő SoundWatch funkcióval és a nagyköveteink által megfogalmazott tanácsok minél szélesebb körhöz való eljuttatásával szeretnénk elérni. Célunk, hogy a programmal a nemzetközi közönséget is elérjük" – mondta Fülöp Zoltán fesztiváligazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.