Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift közösen írt új dalt a hamarosan a mozikba kerülő Macskák musicalfilmhez. A brit zeneszerző és az amerikai énekes-dalszerző Beautiful Ghosts című szerzeményét Francesca Hayward, a Royal Ballet első magántáncosa adja elő a filmben, a végefőcím alatt pedig Swift énekli. Az énekesnő egyébként szerepel is a filmben: Bombalurina karakterét ölti magára.

A magyarországi mozikban december 19-én debütáló Macskák Lloyd Webber világhírű színpadi musicaljére épül és olyan világsztárokat vonultat fel, mint Judi Dench, Ian McKellen, James Corden, Idris Elba, Jennifer Hudson és Rebel Wilson.
Hayward Victóriát alakítja a mozivásznon, akinek karakterét továbbfejlesztették a filmben. "Amikor először elolvastam a forgatókönyvet, az első dolog, ami eszembe jutott az volt, hogy Írnunk kell egy dalt Victóriának" - írta közleményében Lloyd Webber, megjegyezve, hogy a Beautiful Ghosts című dal fontos része a Tom Hooper rendezte mozinak.
A T. S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusából született musical a londoni West Enden mutatkozott be 1981-ben, majd vált az egyik leghosszabb ideje futó darabbá a brit főváros színházi negyedében és a New York-i Broadwayn egyaránt.

A fotó 1978-ban New Yorkban készült WebberrőlForrás: Getty Images/Michael Brennan/Matt Green