Ő veszi át Gesztesi Károly helyét a Miniszter félrelép című darabban

Forrás: Ez zsír!/Life TV -
halál színdarab Németh Kristóf színész Gesztesi Károly Miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 4-én hunyt el Gesztesi Károly, akit az egész ország gyászol. Bár a színész emlékét mindenki őrzi, és a kollégák, hozzátartozók fájdalma egyelőre nem csitul, a szerepei szép lassan új gazdára találnak.

Az RTL Klub Reggelijében vendégeskedett Németh Kristóf, aki nemcsak második gyermekének születéséről mesélt, de arról is, hogy ő veszi át a Miniszter félrelép című darabban Gesztesi Károly helyét.

"Ez egy nagyon ambivalens dolog... Nagyon meg van törve a színésztársadalom ismételten, és Karcsira emlékezünk nap mint nap. Nekem is nagyon jó barátom volt ő, és egy őrületes veszteség a szakmában is, meg emberileg is, a családjáról nem is beszélve..."

-kezdte Németh Kristóf.

"Néhány nappal ezelőtt ért az a megtiszteltetés, hogy Bánfalvy Ági és Horváth Csaba producerek felkértek arra, hogy Karcsi után én vigyem tovább a miniszter szerepét ebben az előadásban, úgyhogy február 16-tól velem is találkozhatnak a kedves nézők, és azt gondolom, hogy nem lesz olyan előadás, ami ne úgy indulna el, vagy ne úgy fejeznénk be, hogy Karcsira emlékezünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.