Hang nélkül 2 Nyomorultak Előre sorozat Westworld HBO mozi Pixar Hollywood Mulan Disney premier Toy Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varázslattal félbevágott szülő, párizsi zsaruk, kiszabaduló androidok, félelmetes hangok és életre kelő Disney-hercegnő. Cikksorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak. Jöjjenek hát március ajánlott filmjei és sorozatai!

Előre (Onward)

Hazai mozis premier: 03.05.

A Pixar stúdió már jó ideje az animációs műfaj legkiemelkedőbb, Oscar-díjakkal kidekorált műhelyének számít olyan egyszerre szórakoztató és szívmelengető filmekkel, mint a Toy Story-széria, a Wall-E, vagy az Agymanók. Az új produkciójuk egy olyan világban játszódik, amit meselények laknak, de amiből már kiveszett a varázslat. Itt kap lehetőséget két testvér, hogy visszahozzák az elhunyt apjukat az életbe. Ez azonban csak félig sikerül, és a félig ez esetben szó szerint értendő.

Nyomorultak (Les Misérables)

Hazai mozis premier: 03.12.

A 2015-ös párizsi zavargások ihlették ezt a Cannes-ban is díjazott társadalmi drámát és zsarufilmet, melynek főhősei olyan civilruhás nyomozók, akik a francia főváros egyik legkeményebb, szegénység és etnikai ellentétek sújtotta negyedében teljesítenek szolgálatot. Már annak értelmezése is konfliktusokat szül, hogy mi is az ő feladatuk, és meddig mehetnek el, de ráadásul egy félresikerült akciójukról videó kerül nyilvánosságra, ami szikraként lobbant lángra mindent.

Westworld (Westworld)

3. évad
Hazai tévés premier: 03.16. (HBO)

Az HBO prémiumsorozata a harmadik évadában végképp elszakad az alapanyagát jelentő régi mozifilm sztorijától, azaz a vadnyugati kalandparkban a látogatók kívánságait teljesítő élethű robotoktól és az ő lázadásuktól. A folytatásban már a parkon kívül, a valódi és jövőbeli világban zajlik az androidok és emberek csavaros küzdelme, jó néhány új szereplővel.

Hang nélkül 2. (A Quiet Place Part II)

Hazai mozis premier: 03.19.

2018-ban az év egyik legnagyobb meglepetését hozta el az Emily Blunt – John Krasinski házaspár közös filmje, a családi drámába oltott posztapokaliptikus horror, a Hang nélkül. Az ötletes alaphelyzetre épülő film folytatásában továbbra is csendben kell maradniuk a szereplőknek a túlélésért, ezúttal már a korábban viszonylagos biztonságot nyújtó otthonukat is elhagyva.

Mulan (Mulan)

Hazai mozis premier: 03.26.

A Disney folytatja a régi nagysikerű rajzfilmjeinek újrafeldolgozását élőszereplős formában, most pedig eljött a Mulan ideje is – annál is inkább, mert Kína egyre fontosabb piaccá válik Hollywood számára. Az apja helyett a hadseregbe bevonuló, magát férfinak kiadó legendás hősnő története a hírek szerint jóval komolyabb és akciódúsabb formában elevenedik majd meg, mint a mesefilmben, például nem lesz benne beszélő sárkány sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.