Ügyefogyott szerepet kapott Szabó Győző - Videó

színdarab színház videó Thália Színház Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szívmelengető karácsonyi hangulatú előadással készül a Thália Színház. Az Illatszertár című darabban Szabó Győző egy ügyetlen futárt alakít, a színész elárulta, miért érdemes beülni erre a műre.

A harmincas évek nyüzsgő, színpompás Budapestjét idézi vissza a Thália Színház Illatszertár című darabja. A mű egy patikában játszódik, ahol minden megtörténhet: szerelmi szálak, ármánykodások alakítják a szereplők életét.

Szabó Győzőt a kissé ügyfogyott biciklis futár szerepében láthatjuk. A színész elárulta a Life.hu-nak, a darabot az teszi különösen szívmelengetővé, hogy karácsonykor játszódik.

Győző arról is mesélt, tőle nem áll távol, hogy biciklire pattanjon, sőt mostanában szinte állandóan egy elektromos bringával járja a várost, vagy ha éppen nem, akkor motorral, rollerrel, bármi jöhet neki, ami kétkerekű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.