filmajánló film 2021 január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Misztikus osztályeltűnés Dániában, alvilági küzdelmek Kansas Cityben, boszorkányok és testen kívüli dzsessz-zenészek, és Ralph Fiennes romantikus múltkeresése. Összegyűjtöttük a legjobban várt januári néznivalókat!

Napéjegyenlőség (Equinox) 1. évad


Hazai netes premier: 01.04. (Netflix)

A Netflix egyre több alkalommal kezd bele helyi tartalmak gyártásába is világszerte, ennek példája ez az izgalmasnak tűnő dán misztikus thrillersorozat is. A nagysikerű podcaston alapuló története egy iskolai osztály titokzatos eltűnésének ügye körül bonyolódik, melyről 20 év múltán kezdenek el kiderülni új információk.

Fargo (Fargo) 4. évad


Hazai tévés premier: 01.04. (AMC)

A kortárs sorozatkínálat egyik legszínvonalasabb darabja a Coen-testvérek kultikus filmjének világán alapuló antológiasorozat, aminek minden évada egy-egy újabb történet. Jelen esetben az 1950-es évek Kansas Cityjébe látogathatunk el a főszereplő Chris Rock kíséretében, hogy belepillantsunk az olasz és az afroamerikai alvilág küzdelmébe.

A boszorkányok elveszett könyve (A DISCOVERY OF WITCHES II.) 2. évad


Hazai netes premier: 01.08. (HBO GO)

A borzongás és a fantasy műfajának kedvelői sem maradnak néznivaló nélkül januárban, ugyanis érkezik a főszereplő történész-boszi újabb kalandjaival A boszorkányok elveszett könyvének második évada, melyben a címbeli különleges lényeken kívül vámpírok és démonok is felbukkannak.

Lelki ismeretek (Soul)


Hazai mozis premier: 01.28.

A Pixar stúdiótól megszokhattuk, hogy az agyra és a szívre egyaránt komoly hatást gyakorló animációs remekműveket szállít nekünk, de az új filmjük még tőlük is kiemelkedő darabnak számít. A Lelki ismeretek főhőse egy kiábrándult zenész, akinek vissza kell találnia a saját életébe, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

Az ásatás (The Dig)


Hazai netes premier: 01.29. (Netflix)

Kosztümös, romantikus, történelmi – utóbbi ráadásul duplán, hiszen nem csak a múltban (1938-ban) játszódik, de a főhőse is egy múltat kutató régész. Méghozzá annak a Ralph Fiennes-nak az alakításában, akitől olyannyira szeretni szoktuk, ha valami kosztümös, romantikus és történelmi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.