Készül az új botrányfilm: ők játsszák majd Meghant és Harry herceget - Fotó

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
fotó film Meghan Markle Harry herceg színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry herceg története megmozgatta az egész világot, így nem is csoda, hogy a filmvilág is lecsapott a sztorira: a Lifetime filmcsatorna Harry és Meghan: Escaping from the palace ("Menekülés a királyi palotából") címmel készít filmet a híres párról. 

A film részletesen bemutatja majd az ifjú pár küzdelmeit és a kihívásokat, melyekkel akkor szembesültek, amikor a királyi család részévé váltak és amelyek végül arra késztették Harryt és Meghant, hogy visszalépjenek királyi kötelességeiktől, hogy saját elképzeléseik szerint új életet kezdjenek Amerikában.

06/01/2021 EXCLUSIVE: Actors portraying Prince Harry (Jordan Dean) and Meghan Markle (Sydney Morgan) Forrás: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Meghan-t Sydney Morton, Harry-t pedig Jordan Dean alakítja magát, ami azért is érdekes, mert mindhárom filmben más színészek alakították eddig a hercegi párt. A sajtó szerint már 2021-ben látható lesz a film a televízióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.