Zséda elképesztően dögös: új klipjében igazi szexistennőként jelenik meg - Videó

Zséda dögös klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda nemcsak fantasztikus énekhangját csillogtatja meg legújabb számában, de csodás alakját is megmutatja a hozzá tartozó klipben. 

Zséda megállíthatatlanul jön elő az újabb és újabb slágerekkel. A Kökény Attilával készült "Casablanca", a „Hello", az „Életben maradni", a „Csak a Szívemet dobom eléd" után máris itt egy vadonatúj dal, a „Falakon túl". A számhoz készült klip igazán dögösre sikerült, Zséda nemcsak az énekehangját, de a csodálatos alakját is megvillantja.

Zséda dögös oldalát mutatta meg klipjében Forrás: Youtube/zsedavilagacsatorna

Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek.

A kifejezetten groovy, táncos, glamouros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt.

Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak le, de a nemzetközi színtéren is csak egy pár példát találunk. xR stúdióban készült például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje.

A technológiát biztosító cég nagyon büszke arra, hogy az egyik legelső, xR stúdióban forgatott projektjük Zsédával valósulhatott meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.