Majkáék nagy erővel készültek a szombati siófoki koncertjükre, melyen Pápai Joci lett volna a díszvendég. Az időjárás azonban keresztül húzta a számításukat. 

A hétvégére nagy viharokat jelzett előre a meteorológia, mely sajnos Majkáékat sem kímélte. Július 17-én este héttől kezdődött volna el Majka és Curtis koncertje, amelyen Pápai Joci lett volna a díszvendég, ám a nagy eső miatt ezt végül nem tudták megtartani. A rajongók nagyon csalódottak voltak, sokan kifejezetten ezért utaztak Siófokra és az eső ellenére is szívesen buliztak volna. 

A mai bulit brutálisan elmosta az eső... el sem hiszem... ez van, keresünk új (pót)időpontot. A szervező Plázs Siófok Official oldalán hétfőn elérhető lesz minden info....."

- írta Majka az esemény Facebook-oldalán.

A népszerű rapper már délután sejtette, hogy nem lesz ebből fellépés, az eső ugyanis kitartóan esett a siófoki Plázs felett. 

Majka akaratán kívül másodszor okozott csalódást a héten a rajongóknak. Sokan kiakadtak, amikor közösségi oldalán új kocsijával, egy 30 milliós terepjáróval menőzött.