30 millás luxus-terepjáróval menőzik Majka: "Nincs pénz mi... Nagyon sírt a szád tavaly nyáron..."

luxusautó Majka terepjáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Új kocsika..." - írta képei mellé az Instagramon Majka. A 30 milliós terepjáró látványa sokaknál kiverte a biztosítékot, a kommentelők pedig egymást oltják a poszt mellett. 

Ahogy az lenni szokott, a jómód látványa sok mindenkinek szúrja a szemét. Így járt most Majka is luxuskocsis fotójával. A kép mellett több rosszindulatú komment olvasható.

"Mindegy, hogy milyen autó, az számít, hogy ki száll ki belőle" - írta például egyikük. "Nincs pénz mi... Nagyon sírt a szád tavaly nyáron, hogy nem lesz meló, de látom, sajnaltatás volt az egész" - olvasható ugyanitt.

Nem kevesen azonban védelmükbe vették kedvencüket: "Menjetek el ti is a ValóVilágba, meg csináljatok zenét és akkor pár év múlva nektek is lehet ilyen,nem értem, mit irigykedtek.. Nem az apukája rakta alá, mint másnak. Csináljátok utána, nem tiltotta meg senki" - írta Majka egy másik követője.

A zenész egyébként esküvőre készül, úgy tudni, hamarosan elveszi Hajnit. Arról, hogy milyen esküvőt terveznek, ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.