Íme, egy kis ízelítő a progresszív rock ikonikus alakjainak koncertjéből: ilyen lesz Leslie Mándoki szuperprodukciója

Leslie Mandoki videó koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leslie Mándoki és legendás szuperzenekara, a Mandoki Soulmates egy egyedülálló audiovizuális műalkotással jelentkezik: Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális album dalait nagyszabású és ingyenes lemezbemutató koncerten hallhatják először az emberek. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Leslie Mándoki legendás zenészekkel karöltve készített egy egyedülálló audiovizuális albumot. Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális album a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján készült koncertfilm felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával. Szeptember 24-én jelenik meg világszerte az egyedülálló album, amelynek dalait egy nagyszabású, ingyenes lemezbemutató koncert keretében hallhatják először az emberek augusztus 21-én a Szent István Bazilikánál.

Íme, egy kis ízelítő a progresszív rock ikonikus alakjainak koncertjéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.