Nyolc évig nem szólt egymáshoz a két tévés, akik korábban 10 éven át voltak kollégák és barátok. 

Dömsödi Gábor 2013-ban írt könyvet Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, melyben egykori barátját igencsak rossz színben tüntette fel. Ezzel éket vert kettejük kapcsolatába, a rossz viszony nyolc évig meg is maradt közöttük. Ám most megtört a jég: Péter meghívta Gábort a Life TV-n futó, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorába, ahol kibeszélték sérelmeiket és megbocsátottak egymásnak.

Dömsödi Gábor és Hajdú Péter, Összezárva Hajdú PéterrelForrás: LifeTV

„Sok év után az első találkozásunk egy kereskedelmi csatorna műsorában volt, aminek a felvétele után egy órát beszélgettünk, de akkor még nem igazán történt semmi említésre méltó. Végül elhívtuk a LifeTV Összezárva című műsorába, ahol gyakorlatilag huszonnégy órát töltöttünk együtt" - mesélte el Hajdú Péter a Ripostnak.

Péter a szilveszteri Frizbi felvételén azt is elmesélte, hogy Gábor nagyon őszinte volt vele a műsorban:  „Kitárta a lelkét és láttam, mennyi küzdelmen ment át az utóbbi években. Elmesélte, hogy a felesége hogyan küzd a rettegett kórral, ő pedig igazi társként áll mellette. Megindító volt az a beszélgetés." Bár Gábor részéről igazi bocsánatkérés nem hangzott el, Hajdú ennek ellenére úgy érzi, hogy ideje félretenni a haragot és teret engedni a megbocsátásnak. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!