Ez Majka véleménye Gáspár Laci bakijáról: "Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna"

Gyöngyhajú lány X-Faktor Omega (együttes) baki Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci hatalmasat hibázott a tehetségkutató műsor legutóbbi részében, amikor Kóbor Jánosra emlékezve a Gyöngyhajú lány helyett a zöldhajú lányról énekelt. Majka a védelmébe vette. 

Gáspár Laci rettenetesen érzi magát, amiért elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét az X-Faktor színpadán. Sok támadást kap ezért, de Majka a védelmébe vette.

A rapper ahhoz hasonlította az énekes bakiját, mint mikor valaki mise közben érkezik a templomba, megbotlik és elesik:

"Persze a többiek haragudhatnak rá sok dolog miatt. Elrontotta a mise hangulatát, elvesztette a komolyságát a közös imádkozás, elvonta a figyelmet az Úrról, es sokan mondhatják hogy tanult volna meg inkább járni jobban, és akkor nem esne el!!! Pedig nem tett ő mást, csak ő is tisztelegni szeretett volna az Úr előtt" - írta Majka Facebook-posztjában, hozzátéve, hogy szerinte egy dalszöveget bármikor el lehet rontani, emellett méltatlannak érzi, hogy olyanok is Gáspár Lacin élcelődnek, akik eddig azt sem tudták, hogy szól az Omega slágere. "Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna" - zárta gondolatait.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci#ződhajulany#omega#xfaktor#gyöngyhajulány#gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.