Curtis 10 év után újra összeállt régi társával: "Egy nyári fesztiválon találtunk újra egymásra"

Forrás: TV2 -
dal rap BLR Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve annak, hogy a "Belehalok" hurrikánként söpört végig a lejátszási listákon, örökre beírva magát a hazai poptörténelembe. Ekkor tett szert széleskörű ismertségre a két újpesti gyökerű alkotó és máig jó barát, Curtis és BLR. Egy ideje külön utakon építik karrierjüket, most viszont újból együtt zenélnek. A "Tudja az ég" Curtis február 11-én megjelenő, "Spíler" című kislemezén is szerepel.

Masszív közreműködői gárdával jelenik meg a hazai hip hop szcéna sztárjának, azaz Curtisnek új, „Spíler" című EP-je, amelyet Guy Ritchie korszakalkotó filmje inspirált. Az új korong középpontjában Újpest képsorai, összefonódott barátságok és a Curtis védjegyének számító, ütős rapbetétek állnak.

Curtis újra BLR-rel zenél Forrás: TV2

Az EP-ről korábban már megismerhettük a Szabó Ádámmal közös „Keserű magányt" és egy klasszikus Curtis-szerzeményt „Piszkos kölyök" címmel. Mielőtt még kezünkbe foghatnánk a friss kiadványt, az előadó egy új zenéjéről rántja le a leplet, amelynek - a rajongók nagy örömére - régi jó cimborája, BLR az együttműködője, és egy autentikus, Jimy J. Hollywood által rendezett klip kíséretében érkezik.

"

A jó viszony persze megmaradt, majd tavaly egy nyári fesztiválon találtunk újra egymásra és egyetértettünk abban, hogy jó lenne újra közösen alkotni"

Nem is volt kérdés, hogy Újpestről szóljon a dal, hiszen annyi közös élmény köt minket ide. A stílus is adott volt, mivel mindketten a nyugati parti rap vonalat képviseljük. Minden olyan gördülékeny volt, mint 10 éve és már a következő projektjeinkről beszélünk."

A végeredmény pedig egy hamisítatlan, old-school rap-track, amit biztos, hogy nemcsak a 4. kerület lakói fognak rongyosra hallgatni.

Az érkező kiadvány további kollaborátorai közt feltűnik a Youtube trending szekció közkedvelt előadója, Essemm, az underground rapper, 4Tress is, a produceri munkálatokat pedig Vígh Arnold és Dj Luigi látta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.