Madame Tussauds nyílik Budapesten, már árulják a jegyeket

Forrás: Life.hu -
Budapest Madame Tussauds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a visszaszámlálás: elérhetővé váltak a Madame Tussauds Budapest első, exkluzív belépői. Akik beszerzik a limitált ideig megvásárolható jegyeket, azok VIP-vendégként, az elsők között léphetnek be a Madame Tussauds Budapestbe. 

A világ egyik legismertebb turisztikai márkája 2023 első félévében érkezik hazánkba. Igazi exkluzív klubhoz csatlakozik a magyar főváros: London, New York, Berlin, Los Angeles (Hollywood) és egyéb világvárosok után Budapesten nyílik meg a 25. Madame Tussauds.

Madame Tussauds nyílik Budapesten, már árulják a jegyeket Forrás: Life.hu


A Madame Tussauds Budapest lesz a márka első franchise rendszerben megvalósuló attrakciója. A Madame Tussauds produkciói - a világ legismertebb embereinek megszólalásig élethű viaszfiguráival - egyszerre kínálnak interaktív szórakozást, a sztárokkal való találkozást.

Az attrakciónak Budapesten a város egyik legimpozánsabb műemlék épülete, az V. kerületi Palazzo Dorottya ad majd otthont. A Madame Tussauds Budapest 50 magyar és nemzetközi vonatkozású figurával és a hozzájuk tartozó installációkkal nyitja meg a kapuját. A figurák kilétét a premierig titokként kezelik.

A karácsonyi – bevezető árú - jegyvásárlás lehetősége csak limitált ideig lesz nyitva a közönség előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.