halál sár MTV Szénmonoxid-mérgezés Buckwild valóságshow Shain Gandee autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között, rendkívül fiatalon elhunyt a valóságshow-szereplő, Shain Gandee. A hatóságok szerint kocsijával elsüllyedt a sárban. 21 éves volt.

Szörnyű halált halt a valóságshow-szereplő, Shain Gandee. Az MTV Buckwild című műsorának fiatal sztárja autójával egy sártengerbe zuhant és a kocsi fogságába esett Nyugat-Virginiában, Kanawha megyében. Rajta kívül még nagybátyja és egy harmadik fiatalember ült a járműben. Shaint a vezetőülésben találták meg.

Forrás: Twitter/MTVBuckwild
Forrás: Twitter/MTVBuckwild

A rendőrség vizsgálja, pontosan mi okozta a halálukat. Egyes hírek szerint szén-monoxid-mérgezés áll a tragédia hátterében - írja a TMZ.com. Ezt igazolja az is, hogy a kipufogócső szintén elmerült a sárban. A 3 férfi eltűnését még vasárnap jelentették. A sztár barátai, családtagjai, az MTV csatorna és a show korábbi szereplői is megdöbbenve állnak a történtek előtt.

Meghalt a leghíresebb pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-harry-reems-pornoszinesz-65-eves-koraban-meghalt.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.htmlMeghalt Alvin Lee, a Ten Years After legendás gitárosahttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-meghalt-alvin-lee-a-ten-years-after-legendas-gitarosa.html93 éves korában elhunyt Etka anyóhttp://www.life.hu/legykepben/20130401-93-eves-koraban-elhunyt-etka-anyo-eredeti-neven-kartyikne-benke.htmlElhunyt a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130329-richard-griffiths-angol-szinesz-a-harry-potterfilmek-szinesze-65-evesen.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.