Szilveszter gazda Szombat esti láz kiesés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz ötödik adásában Tóth Gabi esett ki.


Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az este során sok vidám és szenvedélyes produkciót láthattunk, hiszen diszkó, argentin tangó és angol keringő is volt a parketten. Varga Iza és Tóth Gabi is sírva fakadt, Szilveszter gazda pedig a Gangnam Style-lal és szeretnivaló humorával hódította meg a közönséget.

Kivillant Kate Moss mellehttp://www.life.hu/legykepben/20130406-kate-moss-amerikai-modell-melle-kivillant.htmlBugyira vetkőzött az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130406-szandi-az-ejjelnappal-budapest-szereploje-bugyira-vetkozott.htmlVictoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.htmlSzandi és lánya egy gimiért rajonghttp://www.life.hu/legykepben/20130406-szandi-magyar-enekesno-es-kislanya-rajonganak-a-szent-johanna-gimiert.htmlMegették a férjét, perel az özvegyhttp://www.life.hu/legykepben/20130406-andrej-kurocskin-orosz-szarmazasu-ferfi-kannibalizmus-aldozata-lett-ozvegye-pereli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.