Olasz botrányhősnő lett Keleti Györgyi

modell futtatás prostituált bíróság Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti Györgyi tevékenységéről cikkezik az olasz La Repubblica napilap. Az exminiszter lányát már az alcímben is futtatással vádolják - tudta meg a Life.hu.

Keleti Györgyi futtatási ügyét felkapta az olasz sajtó is. Terjedelmes cikkben írnak a volt honvédelmi miniszter, Keleti György lányáról, aki ellen üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indult eljárás Olaszországban. Ugyanezért itthon 2011 márciusában 500 ezer forint pénzbírságot és három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez nem hatja meg az olaszokat, ők is lefolytatják az eljárást. Úgy gondolják, hogy Györgyin keresztül sikerül egy egész luxusprostituáltakból álló hálózatot felderíteniük. Az eljárást jövő januárig elnapolták, mivel ki kell hallgatni magyar lányokat, akik évekkel ezelőtt bekerültek ebbe a körbe.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

"Húsz escortlány kihallgatása után máris megindult az olasz sajtó érdeklődése a jogilag roppant érdekes ügy iránt, mert az senkit sem érdekel, hogy ezeket a lányokat más országban esetleg már elítélték ugyanezért a bűncselekményért" - mondta megkeresésünkre dr. Massimiliano Scaringella, Keleti olasz ügyvédje.
"Én abban a percben lezártnak tekintettem az ügyet, amikor itthon megszületett az ítélet. Hamarosan lejár a felfüggesztettem is, így pláne nem téma már ez" - nyilatkozta a Blikknek Keleti Györgyi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.