Dél-Afrika Nelson Mandela temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött Nelson Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete bőrű elnökének temetése vasárnap Qunuban, abban a faluban, ahol a politikus nevelkedett és élete vége felé visszavonultan élt.

A szertartás egy vallási énekkel indult. A 95 éves korában, december 5-én elhunyt Mandelát az állam költségén, a katonai pompát és a hagyományos törzsi rítust vegyítve temetik el családi birtokán.

Forrás: AFP

A temetésen a családtagokon és az állami vezetőkön kívül több neves külföldi vendég is jelen van.
A szervezők mintegy 4500 emberre számítanak.

Így tisztelgett a hercegi pár Mandela emléke előtthttp://www.life.hu/legykepben/20131206-katalin-es-vilmos-brit-hercegi-par-nelson-mandela-egykori-del-afrikai-elnokrol-szolo-film-londoni.htmlGyászszertartáson nyomott egy selfie-t Obamahttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-barack-obama-amerikai-elnok-david-cameron-brit-es-helle-thorning-dan-miniszterelnokkel-selfie-zett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.