Így válnak ők! VV válás harapással

Forrás: RTL KLUB -
agresszió vagyonmegosztás válás VV Laci harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lacitól vitt mindent volt neje, egy darabot a testéből is!

A villalakó kétszer már vált, és a második válás nem csak anyagilag, de fizikailag is megcsonkította a nőket imádó szereplőt, írja a Borsonline.
Az asszonyka ugyanis nem csak vitt mindent, amit vihetett, de távozásakor fogai között vitt egy darabot Laci testéből is. Indulatos harapással zárta le ugyanis a nő a válás körüli hercehurcát.

Forrás: RTL KLUB


A Villalakó talán már ezerszer megbánta, hogy első párját második feleségére cserélte, hiszen mint kiderült, a második feleség nem volt éppen a hűség mintaképe:
- „ A második feleségem megcsalt. Több emberrel és hosszú időn át" – mesélte a beköltözése előtti percekben a Bors munkatársának Laci. –„ Ez a nő volt az, aki miatt elhagytam az első feleségem. Vak voltam, nem vettem észre, hogy hülyét csinál belőlem. „
- „Vitt mindent, mint a hurrikán!" – mondja. – „Kocsit, lakást, pénzt. Az utolsó beszélgetésünk sem sikerült túl jól, annyira összevesztünk, hogy nekem ugrott, és szó szerint kiharapott egy darabot a felkaromból".

VV Laci Dr. Csernusnak már kitárulkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlRáindultak a lányok VV Lacira - Teo bevallotta, biszexuálishttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-alexa-vv-zsolt-vv-iza-vv-simon-vv-laci-vv-aurelio-vv-charlotte-vv.htmlVV Lacinak kutya baja - Mindenkit átvert?http://www.life.hu/tested-lelked/20110409-valo-vilag-4-lacinak-kutya-baja-mindenkit-atvert.htmlRohammentővel szállították kórházba VV Lacit!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110407-rohammentovel-szallitottak-korhazba-vv-lacit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.