fashion week Kristen Stewart Alkonyat-filmek vörös szőnyeg tinisztár stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik brit divatmagazin szerkesztői úgy döntöttek, már áprilisban kihirdetik, ki  2012 legjobban öltözött sztárja. Nemcsak a korai időpont, hanem a listavezető kiléte is megdöbbenést váltott ki.

A legjobban öltözött hírességnek ugyanis az Alkonyat-filmek női főszereplőjét, Kristen Stewartot kiáltották ki a magazin olvasói. Ez azért is furcsa, mert a fiatal színésznő olyan stílusos hírességeket előzött meg, mint Victoria Beckham (idén a harmadik lett), a szigetországban imádott Kate Middleton, vagy az eddigi listavezető Emma Watson (a második helyre került).

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót Kristenről!

A magazin szerkesztői igyekeztek finomítani az olvasók döntésén, és úgy kommentálták, az első helyezett elsősorban annak köszönheti ezt az elismerést, hogy rettenetesen öltözködő tinisztárból a vörös szőnyeg pillangója lett. Ezzel pedig igazi stílusikon lehet minden fiatal lány számára. Úgy tűnik, a magazin olvasóinak bejön az estélyi ruha sportcipővel, a szakadt farmer, a sokszor esetlen pózolás a vörös szőnyegen. Egy dolog miatt viszont Kristen tényleg dicséretet érdemel: önmaga marad; azt viseli, ami szeretne és ott, ahol szeretné. Csak éppen ez szerintünk nem elég arra, hogy valaki kiérdemelje ezt a címet.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Nem túl öreg a forrónadrághoz Pamela Anderson?http://www.life.hu/legytrendi/20120426-nem-tul-oreg-a-forronadraghoz-pamela-anderson.htmlMegfeledkezett magáról a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-megfeledkezett-magarol-a-szupermodell-kate-moss.htmlGyógyíthatatlan betegségben szenved a híres divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120425-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved-a-hires-divattervezo.htmlTeljesen kiakadt a szupermodell, mert leretusálták róla a ruháthttp://www.life.hu/legytrendi/20120425-teljesen-kiakadt-a-szupermodell-mert-leretusaltak-rola-a-ruhat.htmlBeszólt a túlsúlyosoknak a népszerű szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-beszolt-a-tulsulyosoknak-a-nepszeru-szupermodell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.