fashion week X-Faktor ruha magas sarkú Ördög Nóra estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Gyönyörű kismama vagy!" - bókolt Geszti Péter az X-Faktor 2012 utolsó show-jában a műsor háziasszonyának, Ördög Nórának, aki talán még sosem volt olyan gyönyörű, mint vasárnap este.

A brit X-Faktor kilencedik évadának két mentora, Nicole Scherzinger és Tulisa Contostavlos sportot űztek abból, ki visel szebb ruhát a döntők alatt. A ki nem hirdetett versenyt - a Daily Mail szerint - rendszeresen Nicole Scherzinger nyerte. A magyar X-Faktorban Keresztes Ildikó helyett inkább a műsorvezető, Ördög Nóra ruha- és frizurakölteményeire voltunk kíváncsiak.

Forrás: http://xfaktor.rtlklub.hu/
Forrás: http://xfaktor.rtlklub.hu/

A Life.hu sztárszerzője az X-Faktor színpadán - nagy bánatunkra - sokszor az egyszerűbb, már-már unalmas összeállításokat viselt. Nem mondhatjuk el ezt a döntő adásban viselt narancspiros estélyijéről, amelyet egy sötétkék masni díszített a gömbölyödő pocakja fölött. A gyönyörű kismama még azt is megmutatta az utolsó élő show-ban, hogyan kell estélyi ruhában és magas sarkúban táncolni a Gangnam Style-t.

Kislányt vár Ördög Nóra!http://www.life.hu/legykepben/20121214-ordog-noranak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-es-ferjenek-nanasi-pal.htmlTrükkös ruhával takarják Ördög Nóra gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121208-ordog-nora-trukkos-terhes-ruhaja-az-xfaktorban.htmlElsírta magát a kamerák előtt Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-adott-interjut-a-terhessegerol-es-elsirta.html24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.