Pirelli-ház Pirelli Helena Christensen Miranda Kerr naptár Alessandra Ambrosia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi modellekben ismét nem lesz hiány a 2014-es Pirelli naptárban.

Mihalik Enikő ezúttal sajnos kimaradt a világhírű naptárból, de Peter Lindberg és Patrick Demarchelier fotósok azért kitettek magukért. A 2014-es naptár novemberben jelenik meg, de néhány fotó már most napvilágot látott. Gyönyörű nőkben ezúttal sem lesz hiány: a kamerák előtt szexiskedik többbek között Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Karolina Kurkova, Alek Wek és Isabeli Fontana modellek.

Forrás: Pirelli/Patrick Demarchelier
Forrás: Pirelli/Patrick Demarchelier

A naptárfotózásról nézegess képeket galériánkban!

Nemrég pedig felkerült az internetre az a videó is, ami betekintést enged a legújabb naptár elkészülésébe. Irigykedünk a lányokra, amiért egytől egyik gyönyörűek, és hogy egy álomszép tengerparton pózolnak. Érdekesség, hogy a modellek nem egyidősek, Miranda Kerr és Helena Christensen - aki nemrég pucéran pózolt - között például 15 év a korkülönbség, de ennek a fotókon nyoma sincs.

Íme egy kis ízelítő a fotózásból:

Öltözz a kislányodhoz!http://www.life.hu/legytrendi/20130814-trend-divatos-egymashoz-illo-ruhak-anyukaknak-es-lanyaiknak.htmlFenékig kivágott ruhában veszi el Vajna Palácsikot?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.htmlÁtalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.htmlMegmutatta szexi idomait a sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130813-lifenight-luisa-zissman-brit-valosagshowsztar-megmutatta-bikinis-alakjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.