Luxus Vivien a tengerparton olvas: a Gucci történetét falja

Forrás: Instagram/Vasvári Vivien -
luxus Vasvári Vivien Gucci könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivien éppen a Maldív-szigeteken barnul, de hogy ne unatkozzon, magával vitte a bibliáját, vagyis egy Gucci könyvet, mert akármit nem olvashat napfürdőzés közben.

Luxus Vivien a Maldív-szigeteken piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait, gyönyörű homokban napfürdőzik, és csodálja az elképesztő kilátást, de ha megunná, akkor is van mit tennie.

Luxus Vivien a tengerparton Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Magával vitte ugyanis a könyvek könyvét, vagyis a Gucci történetét, mert egy igazi luxusfeleség nem olvashat akármit, egyébként meg tisztában kell lennie az egyik kedvenc márkájának történetével.

Ha ez sem szolgálna számára elég izgalmat, bármikor összekötheti a kellemeset a hasznossal: Vivien ugyanis a tengerparton is képes fehéríteni a fogát! Így aztán egyetlen perce sem telik el haszontalanul, hiszen még közben barnul is!

Melyik város adventi vásárát látod a képen?http://www.life.hu/lifeutazas/20171107-felismered-az-europai-adventi-vasarokat.htmlEurópa nagyvárosai híresek a csodaszép adventi vásáraikról. De kitalálod, hogy melyik fotóhoz, melyik város tartozik? A kvíz végén, karácsonyi gifekben kapod meg az eredményt! Utazás--Menő karácsonyi videóban szerepel Budapesthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171119-csodaszep-karacsonyi-reklamban-lathato-budapest.htmlA csodaszép "téli" Budapest látható az angol divatmárka új, karácsonyi reklámjában. Te felismered a helyszíneket? Utazás--Kvíz: felismered a híres épületeket egyetlen részletből?http://www.life.hu/lifeutazas/20171107-kviz-a-hires-epuletekrol.htmlMennyire figyeled meg az épületeket, ha elutazol egy idegen országba? Egy apró részletből is képes lennél arra, hogy felismerd a világ leghíresebb látványosságait? Tedd próbára a tudásodat! Utazás--Király Viktor és szerelme elhagyták az országot: fotó! http://www.life.hu/lifeutazas/20171115-elutazott-kiraly-viktor-es-a-szerelme.htmlKirály Viktor és Anita úgy döntöttek, a hajtós időszak után kicsit elutaznak, hogy nyugodt körülmények között lehessenek együtt. UtazásOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171106-ordog-nora-es-nanasi-pal-ujabb-reszleteket-osztottak-meg-azsiai-utazasukrol-video.htmlÖrdög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják. Utazás--Kitalálod, hogy melyik városhoz, melyik ország tartozik? Kvízhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171025-foldrajzi-kviz-kezdotol-haladoig.htmlOrszág, város, megyeszékhely - új játékot hoztunk el nektek. Tizenhat kérdésre kell helyes válaszolnod, de figyelmeztetünk rá, hogy a bemelegítő kérdések után nehezedik majd a helyzet. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.