Bikinis fotót posztolt Zanzibárról Schobert Lara: mint egy modell

Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zanzibáron táboroztat Rubint Réka, ahova természetesen a családja is elkísérte. 

Az edzések és egyéb sportprogramok és esti bulik mellett természetesen a jóidőt is kihasználják Rékáék, így az idő nagy részét a strandon töltik. Réka után lánya, Lara is ledobta ruháit, és bikiniben mutatta meg gyönyörű, kisportolt, vékony alakját. Gyönyörű alapanyag, jó helyszín, szuper fotós!!! - írta a képhez egy követője. Íme:

Girls just wanna have sun

Surány Gang Bross (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

Viaszbaba: rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella ügyvédeihttp://www.life.hu/sztarok/20180330-rendkivuli-sajtotajekoztatot-tartanak-krencsey-hella-a-viaszbaba-szinesznot-szerettem-cimu-konyv.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella, a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzőjének ügyvédei. A hírt Hella a Facebookon osztotta meg. TV + SztárokOrigoNagy Duett: Megborzongott Pumped Gabo hangjától Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-nagy-duett-megborzongott-pumped-gabo-hangjatol-marcellina.htmlAz énekesnő, Marcellina megijedt, amikor kiderült, a Nagy Duettben - a táncáról egykor elhíresült - Pumped Gabóval kell színpadra állnia. TV + SztárokOrigoTangás popsijáról posztolt Tóth Andi az Instagramjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-tangas-popsijarol-posztolt-toth-andi-az-instagramjara-kepet.htmlMegosztja követőit Tóth Andi legújabb posztja. Az énekesnő a popsiját villantotta meg. Van, akit lenyűgöz a látvány, sokak szerint azonban Andinak inkább a hangjával kellene érvényesülnie. TV + SztárokOrigoSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Szóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szovaltasba-keveredett-instagramjan-egy-kovetojevel-toth-gabi-enekesno.htmlÚj stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. TV + SztárokOrigoSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.