Luxusutat kapott ajándékba Weisz Fanni: Balira viszi a férje

Weisz Fanni Bali utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni édesanyjának aggodalmai ellenére, a siket modell boldog házasságban él Hajmási Péterrel. Állítják, harmonikus életük oka, hogy mindig odafigyelnek egymásra. A fiatal férj ezúttal, Fanni 27. születésnapján igazán kitett magáért.

"Általában nem kell ahhoz születésnap, hogy megajándékozzuk egymást, de most konkrét alkalom volt rá. Igyekeztem nagyon boldoggá tenni Fannit. Már ébredés után kapott egy kis apróságot tőlem (...) Egész nap megállás nélkül pittyegett Fanni telefonja. Anyukája is felköszöntötte... Úgy láttam, leginkább az tette boldoggá, hogy ilyen sok barátja gondolt rá ezen a napom" – mesélte a Ripostnak Hajmási.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Friss videó Csernobilról: egy turista töltötte fel a netrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-friss-video-csernobilrol-egy-turista-toltotte-fel-a-netre.htmlA Csernobil sorozat népszerűsége nyomán minden eddiginél több katasztrófaturista látogat el a tragédia helyszínére. Fotók és videók árasztották el az internetet, olyanok, mint az alábbi is. UtazásOrigoEzért ilyen boldog Szilágyi Liliána mosolyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-ezert-boldog-szilagyi-liliana-mosolya.htmlNyaralni indul Szilágyi Liliána, örömét pedig meg is osztotta az Instagramon a követőivel. UtazásOrigoMegmutatta a feleségét, Ágit Németh Lajos: 45 éve élnek boldog házasságbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190805-megmutatta-feleseget-agit-nemeth-lajos-45-eve-elnek-boldog-hazassagban.htmlAugusztusban ünnepli Németh Lajos és felesége a 45. házassági évfordulójukat. A meteorológus a Storyban mesélt arról, hogy milyen meglepetéssel készül. Az biztos, hogy kellemes hónap elé néznek. UtazásOrigoA Vörös-tenger partján vakációznak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190712-vorostenger-partjan-vakacioznak-csobot-adelek.htmlA Vörös-tengernél nyaral Csobot Adél, Istenes Bence és a gyerekek. Az énekesnő sugárzik a fotókon a boldogságtól. Utazás--Szexi, fürdőruhás képeken Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-szexi-furdosruhas-kepeken-ordog-nora.htmlSzexi, fürdőruhás képeket készített Ördög Nóráról a férje, Nánási Pál. A fényképész az Instagramján osztotta meg őket. Utazás--Bikinis fotósorozat készült Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-bikinis-fotosorozat-keszult-rubint-rekarol-cipruson.htmlRubint Réka Cipruson táboroztat, így a kemény edzések mellett a szórakozásra és a vízparti napozásra is bőven jut idő. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.