Courtney Love azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépet

kutatás Facebook Courtney Love eltűnés utasszállító bizonyíték Malájzia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kurt Cobain özvegye közösségi oldalára posztolta a "bizonyítékot".

Március 8-án veszett nyoma a Malaysian Airlines MH370-as járatnak. Azóta már fél világ az utasszállító után kutat, eddig mindhiába. A rejtélyes módon eltűnt gép híre a világsztárokat is izgatja: a minap Courtney Love a Facebook oldalára posztolt egy bizonyító erejű fotót, miszerint ő bizony a gép nyomára bukkant.

Forrás: Facebook/Courtney Love

Az amerikai énekesnő az óceánrészletet ábrázoló műholdkép alá azt írta: "Nem vagyok szakember, de közelről úgy néz ki, mint egy gép és egy nagy olajfolt." Pirossal jelezte a „bizonyítékokat", majd így folytatta: "mindez Pulau Peraktól egy mérföldre van, ahol utoljára bemérték a gépet, de persze mit tudhatok én?"

Így örül a kutya az ágynak – cuki videóhttp://www.life.hu/news/20140318-a-kutya-titokban-felment-az-agyra-a-gazdi-bekamerazta-a-szobat-vicces-video.htmlAz ebnek alapjáraton tilos a kanapéra mászni, egy nap azonban, amikor a gazdik nem voltak otthon, kiélhette magát. Irtó jó fej!NewsOrigoWashingtont ellepte a hóhttp://www.life.hu/news/20140318-nagy-mennyisegu-ho-esett-marcius-17-en-az-egyesult-allamok-keleti-partvideken.htmlMíg idehaza a tavaszi időnek és a napsütésnek örülünk, addig az Egyesült Államok egyes részeit beborította a fehérség...NewsAkár a földről, távirányítással téríthették el a malajziai utasszállítóthttp://www.life.hu/news/20140317-egy-brit-terrorista-szekember-dr-sally-leivesley-velemenye-szerint-taviranyitassal-terithettek-el.htmlEgy brit terrorista szakember, Dr. Sally Leivesley véleménye szerint távirányítással téríthették el a malajziai utasszállító repülőt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.