Hivatalos: az Indiai-óceánba zuhant a maláj gép

zuhanás túlélő hozzátartozó eltűnés sms Malaysia Airlines Indiai-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Malaysian Airlines SMS-t küldött az utasok hozzátartozóinak arról, hogy a gép eltűnt. A legújabb kutatási eredmények szerint belezuhant az Indiai-óceánba - tudósít az Origo.hu. 

"Minden kétséget kizáróan azt kell feltételezzük, hogy az MH370-es járat eltűnt, és a fedélzetén utazók közül senki sem él már" - ezt az üzenetet küldte el hétfőn a Malaysian Airlines a március 8-án eltűnt gépen utazók családjainak. Az üzenetet SMS-ben küldték el, amit a hírt közreadó BBC munkatársa is látott.

Itt még keresték a gépet... Forrás: AFP/Le Quang Nhat

A maláj miniszterelnök közben egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a legújabb kutatási eredmények szerint a gép az Indiai-óceánban végezte be az útját, Perth közelében. A miniszterelnök szerint egyelőre csak hozzávetőlegesen tudják meghatározni a helyet, ahol a gép eltűnt. A kutatásról bővebb információkat kedden adnak majd - mondta a miniszterelnök.

Elkészült Fa Nándor csodahajójahttp://www.life.hu/news/20140324-fa-nandor-hajos-vadonatuj-hajoja-a-spirit-of-hungary-elkeszult.htmlFa Nándor vadonatúj hajója, a Spirit of Hungary, lenyűgöző adottságokkal rendelkezik. News--Elkezdődtek L'Wren Scott temetésének előkészületeihttp://www.life.hu/news/20140324-lwren-scott-mick-jagger-exbaratnoje-es-divattervezo-temetesenek-elokeszuletei-megkezdodtek.htmlA tragikus körülmények közt elhunyt divattervezőnő koporsóját vasárnap szállították át Los Angelesbe.News--Új őrület a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20140324-uj-orulet-a-facebookon-a-celluxselfie.htmlRagasztószalaggal körbetekert, eltorzult arcok... Egyre furcsább fotók kerülnek fel az utóbbi időben az internetre: hódít a cellux-selfie. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.