Miley Cyrus víz rajongó köpés koncert Tampa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő tampai koncertje közben gusztustalankodott egy kicsit: vizet köpött az első sorban állókra.

Ahelyett, hogy meglepődtek vagy kikérték volna maguknak, örömmel fogadták Miley Cyrus rajongói a rájuk érkező köpetet. Fúj.

Forrás: AFP

Az állandóan a nyelvét mutogató énekesnő tampai koncertje közben vetemedett egy kis gusztustalankodásra. Miután megkérdezte a tomboló tömeget, hogy érzik magukat, ivott egy kortyot vizéből, majd ahelyett, hogy lenyelte volna, ráköpte az első sorban állókra – akik örömmel fogadták. Az esetről videó is készült, alább megnézheted:

Hétköznapi elegancia: így készül a könnyű, tűzött frizura http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140324-hogyan-legyek-jo-no-hetkoznapi-elegancia-igy-keszul-a-konnyu-tuzott-frizura.htmlKészen álltok egy újabb könnyen és gyorsan elkészíthető frizurára? Akkor hajrá!Hogyan legyek jó nőOrigoA tovább hurcolt veszteség ránk sül, mint egy kabáthttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140324-muller-peter-heti-utravalojaban-az-elengedes-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 118. rész.Müller Péter--Megan Fox sokkoló koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20140325-megan-fox-amerikai-szineszno-a-transfomers-sztarja-szoptatas-mellett-koplal.htmlMegan Fox pár hetes kisfia szoptatása mellett kezdett sokkoló koplalásba, hogy visszanyerje alakját.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.