jósállatok kutya szavazás focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztőségében úgy döntöttünk, az eddig legjobban tippelő jóskutyára osztjuk a bronzmérkőzést. Az azonban még számunkra is kérdés, ki fogja megjósolni a világbajnokság döntőjét. Ezt ugyanis ti szavazzátok meg.

Reméljük, nemcsak nekünk, hanem neked is nagy kedvenceiddé váltak a Life.hu jóskutyái: Mázli, a magyar vizsla, Bélyeg, az Illatos úti szuperkeverék, Deni, az örökbefogadott németjuhász és Milán, az utcai keverék. (A nyolcaddöntőket jósoló Mázlit és Bélyeget itt mutattuk be, a negyeddöntőkért és elődöntőkért felelős Denit és Milánt itt.) A kérdés már csak az, melyik kutya jósolja meg a döntőt. Mi nem tudtunk választani, ezért szavazásra bocsájtjuk a kérdést. A képekre kattintva döntheted el, ki legyen a főjósállat - a szavazás csütörtök éjfélig tart, a legtöbb szavazatot kapott kedvenccel forgatjuk az utolsó jósvideót.

A bronzmérkőzést az eddig legügyesebben voksoló Mázlira bíztuk, aki négyből három meccset már eltalált.

/1406/Bemut2014626165411

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.