Angelina Jolie a pápával találkozott - fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
Ferenc pápa találkozás Unbroken Angelina Jolie Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katolikus egyházfő, Ferenc pápa fogadta a Vatikánban az Oscar-díjas színésznőt, Angelina Jolie-t, miután levetítették új filmjét.

Sosem látott fotók Angelina Jolie-ról!

Nemrég különleges felvételek kerültek elő a fiatal Jolie-ról. A szexi képekért katt IDE!

Nagy megtiszteltetésben volt része Angelina Jolie-nak, aki csütörtökön találkozott a pápával a Vatikánban, ahol legújabb filmjét az Unbrokent (Rendíthetetlen) vetítették le. A vetítésen az egyházfő nem vett részt, de a bemutató után rövid időre fogadta a színésznőt. „Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy a filmemmel meghívtak a Vatikánba" – kommentálta a rendező-színésznő, aki egyébként nem tartja magát vallásosnak.

Forrás: NORTHFOTO

A film Louis Zamperini amerikai olimpikon és második világháborús hős életéről szól. Az Oscar-díjas hírességet hat gyermeke közül két lánya, Zahara és Shiloh is elkísérte Rómába. A Rendíthetetlen című filmet február 5-től játsszák a magyar mozik.

Angelina korábban II. Erzsébet brit királynővel is találkozott, akitől kitüntetést vehetett át a szexuális erőszak áldozatainak megsegítéséért kifejtett tevékenységéért.

Angelina Jolie már jól van – Először jelent meg nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/drlife/20141230-angelina-jolie-kigyogyult-baranyhimlojebol.htmlA színésznő néhány hete egy videoüzenetben adta a nagyérdemű tudtára, hogy bárányhimlős lett. A legfrissebb fotók tanúsága szerint úgy tűnik, már jobban van.Dr. Life--Így lehet olyan az arcod, mint Angelina Jolie-éhttp://www.life.hu/trend/20141219-igy-alakitja-at-magat-a-sminkmester-barmelyik-hires-szinesznove-enekesnove-vagy-karakterre.htmlMint festőnek a vászon: így alakítja át magát bármelyik karakterré vagy sztárrá a Los Angeles-i sminkmester, Kandee Johnson.TrendOrigoTiszta anyukája Angelina Jolie kislánya, Shilohhttp://www.life.hu/csalad/20141218-angelina-jolie-kislanya-shiloh-jolie-pitt-nagyon-hasonlit-edesanyjara.htmlMióta a 8 éves Shiloh Jolie-Pitt felbukkant az Unbroken premierjén, mindenki róla és édesanyjáról beszél: kísértetiesen hasonlítanak egymásra!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.